MUŽ SAŠKE KARAN OTKRIO: Plašio sam se da će Šešelj da mi smuva ženu!
Foto: Printscreen

ZADRUGA

MUŽ SAŠKE KARAN OTKRIO: Plašio sam se da će Šešelj da mi smuva ženu!

Stars -

Aleksandar Gazivoda, suprug pevačice Saške Karan, otkrio je da je njegova supruga oduvek cenila pamet i srčanost kod muškaraca, zbog čega mu nije bilo prijatno da sluša kada joj je lider Srpske radikalne stranke udeljivao komplimente u Zadruzi.

On je ispričao čega se pribojavao dok je Vojislav Šešelj bio u Zadruzi, ali šta planira da uradi ukoliko bi se vratio.

"Srećan sam jer Šešelj nije ostao tamo, jer bih crkao od ljubomore. Čim je ušao udelio joj je kompliment da sa godinama izgleda sve bolje, a potom je rekao da mu je Saška omiljena pevačica iz 90-ih. Nijh dvoje su jako slični, a sa takva dva karaktera, ko zna šta bi sve bilo, sve je moguće. Plašim se da bi Jadranka i ja ostali kratkih rukava", započinje priču Aleksandar i dodaje da je upravo lider radikala tip muškarca koji mogu da šarmiraju njegovu suprugu.

foto: Printscreen YT

"Šešelj je najpre veliki intelektualac i jedan je od najpametnijih ljudi u Srbiji, a potom je i veliki junak. Saška pada na takve, a ako se vrati u rijaliti, moraću da je izvlačim iz Zadruge. U tom slučaju, idem pravo kod Milice i Željka da reagujem i spreman sam da dam 50.000 evra samo da je sklonim od Šešelja", kaže suprug poznate pevačice i ističe da je u zatvorenom prostoru emocije mogu časkom da prorade.

"Ljubomoran sam i na Milana Miloševića, jer sa njim provodi mnogo vremena, ni meni nije posvetila toliko pažnje, koliko njemu. Nikada ne znate šta može da se desi, pogotovo što svi oni žive u prostoru koju je ograničen i zatvoren, gde emocije časkom prorade. A kada jednom buknu, teško ih je zaustaviti", kaže Gazivoda.

Već prve večeri po ulasku u “Zadrugu”, Saška Karan fizički je nasrnula na Macu Diskreciju i počupala je za kosu, a njihovo neprijateljstvo nije izgubilo na intenzitetu. Tako su se pre dve noći posvađale tokom igre istine, kada je Maca Saški rekla da je zla žena.

foto: Printscreen

Ajde, prostitutko, sedi dole, kupiću ti torbicu da vrtiš ispod pi*inog parka. Imala si mušterije za 10 evra i plus da imaš da kupiš 10 ćevapa sa lukom", dobacila je pevačica starleti.

Sa druge strane, Saškin suprug objasnio je Saškinu netrpeljivost prema starleti iz Tuzle.

"Maca nju iritira još iz “Parova”, jer se lažno predstavlja i glumi zvezdu. A nije to što boli Sašku, već Macino insistiranje na tome da je ona uzor deci. Saška ima godine, veliko iskustvo i realno posamtra stvari. Dakle, ne može neko ko se navodno bavi prostitucijom da bude uzor mladima. To je loša poruka i Saška je zbog toga ogorčena", kaže njen suprug.

(Kurir.rs/Alo, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track