MARKO I DIVNA POKUŠALI DA SAKRIJU PRAVU ISTINU: Dete su ostavili dedi i gluvonemoj babi, rekli da se vraćaju za 3 dana i ušli u rijaliti!
Foto: Printscreen

STRAŠNO

MARKO I DIVNA POKUŠALI DA SAKRIJU PRAVU ISTINU: Dete su ostavili dedi i gluvonemoj babi, rekli da se vraćaju za 3 dana i ušli u rijaliti!

Stars -

Marko i Divna DNK svima su poznati kao kontroverzni par, a sada je otkriveno da su svoju ćerku Kristinu ostavili gluvonemoj babi i dedi na čuvanje.

Kada su se pojavili u emisiji DNK Divna i Marko postali su, kako se kaže, "pravi hit".

(VIDEO) KRICI ODJEKUJU U NOĆ! ZADRUGA SE RUŠI: Lepi Mića poludeo, bacao posteljinu u jezero!

Ništa drugačije reakcije nisu izazvali ni ulaskom u "Zadrugu", u kojoj su, ako je suditi po komentarima ljudi, favoriti i to upravo iz razloga jer su drugačiji.

foto: Printscreen

Ispred malene kućice u kojoj žive Divnini roditelji čekao je Toma Jovanović, Divnin otac, koji je ljubazno i srdačno primio novinare u dvorište, a potom i u kuću, gde su bile njegova supruga i malena Kristina.

Međutim, prvi šok usledio je već na početku razgovora. Naime, Toma i njegova supruga koja je, inače, gluvonema, nisu znali da Divna i Marko ulaze u rijaliti. Kako su im rekli, Kristinu je trebalo da "pričuvaju dva,tri dana". A onda su Divnu i Marka videli na televiziji. Međutim, dete je sa njima nasmejano, kao da mu ništa ne nedostaje.

foto: Printscreen

"Prevarili su me, da ti kažem. Pitala me mogu li dva, tri dana da je pričuvam, treba da ide do Beograda, da uzme nešto. Pa, dobro, rekoh, mogu dva, tri dana... Duže ne mogu. Ja sam stariji čovek, majka ti je malo i nesposobna... Nije mi rekla da ide u "Zadrugu". Vidiš ti to? To mi nije rekla uopšte... Dovukla neke stvari... Za dva, tri dana, rekoh šta će mi tolike stvari?", ispričao je Toma.

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track