JOVANU DEČKO IZBACIO IZ HOTELA: Pevačici preselo letovanje
Foto: Damir Dervišagić

Stars bruka

JOVANU DEČKO IZBACIO IZ HOTELA: Pevačici preselo letovanje

Stars -

Letovanje Jovane Tipšin kratko je trajalo, baš kao i njena veza s poznatim biznismenom Boškom Filipovićem, koji ju je nedavno ostavio.

Kako Kurir Stars saznaje, pevačicu je bivši dečko izbacio iz hotela zbog ljubomorne scene koju je izazvala, a za njom su letele i sve njene stvari koje joj je on poklonio.

Vratila se plačući

- Jovanin odmor propao je zbog gluposti koja je uništila sve. Na more je došla srećnija nego ikad, a vratila se plačući. Iako je između nje i Filipovića sve lepo funkcionisalo, njihov odnos pretvorio se u pakao. Poslednjih dana odmora bila je nervozna i stalno je tražila razlog da ulazi u konflikt s dečkom - navodi naš izvor blizak bivšem paru.

- Jednog popodneva je histerisala po apartmanu i Filipovića napala za neku nebulozu. On više nije mogao da je trpi, skočio je i prstom pokazao vrata. Ona je mislila da se šali, ali on je bio prilično ozbiljan i isterao ju je, s rečima da se vrati kad se smiri. Njena garderoba koja se zatekla na garnituri takođe je poletela za njom, ali na terasu, kroz balkonska vrata - otkriva naš izvor i dodaje da se folkerka vratila u apartman kad se potpuno smirila.

foto: Printscreen

Raskid

- Jovana je došla u hotel nakon dva sata skroz smirena i izvinjavala se Bošku. On je bio hladan prema njoj i nije želeo da popusti. Kad su se vratili s letovanja, ubrzo su i raskinuli - završava njihova drugarica.

Pozvali smo pevačicu za komentar, ali je njen broj telefona bio nedostupan.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track