(VIDEO) USPEŠNA KARIJERA I SA 19 GODINA: Otkriven nastup Jelene Marjanović kod čuvenog Minimaksa! Ono što joj je rekao će vas oduševiti!
Foto: Printskrin

OVO DO SADA NISTE VIDELI

(VIDEO) USPEŠNA KARIJERA I SA 19 GODINA: Otkriven nastup Jelene Marjanović kod čuvenog Minimaksa! Ono što joj je rekao će vas oduševiti!

Stars -

Tragična smrt Jelene Marjanović već godinu i po dana potresa javnost. Njeni fanovi odlučili su da sačuvaju sećanje na nju, i otkrili su mnoge stvari koje javnost nije znala.

Naime, oni su napravili video snimak koji sadrži njene nastupe od 2002. godine, gde se vidi da je Jelena gostovala i kod čuvenog Minimaksa.

"Kako si lepa, ali ti to znaš", rekao joj je tada Milovan Ilić, nakon čega je krenulo predstavljanje Jeleninog albuma prvenca.

Jelena je tada imala samo 19 godina.

Podsetimo, Jelena Krsmanović Marjanović je imala uspešnu karijeru u svetu narodne muzike, a vest o njenoj smrti je pogodila sve njene fanove. Nakon godinu i po dana, istraga je u punom jeku, te je 15. septembra, kao osumnjičen, uhapšen njen suprug Zoran Marjanović.

foto: Privatna Arhiva

HRONOLOGIJA MISTERIOZNOG UBISTVA -Marjanović je uhapšen u petak, 15. septembra, nakon gotovo godinu i po dana od ubistva -Na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora -Marjanović je i ranije privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza -On je 16. septembra na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu negirao da je ubio suprugu -Tada je rekao da je 2. aprila 2016. bio sa suprugom i ćerkom u šetnji u Borči, nakon čega je Jelena produžila na džoging, a on se vratio s ćerkom kući oko 15-16 sati -Nestanak supruge prijavio je oko 20 sati, a njeno telo pronađeno je sutradan na nasipu u Borči

foto: Printskrin

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

6 paradoksa oko ubistva Jelene Marjanović: Sve nelogičnosti oko zločina koji je potresao Srbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track