Najnovije vesti

SESTRA JELENE MARJANOVIĆ OTKRILA DETALJE KOJI MOGU SVE DA PROMENE: Evo ko je poslednji video pevačicu živu, a da nisu Marjanovići!
Foto: Privatna Arhiva

NEPOZNATI DETALJI

SESTRA JELENE MARJANOVIĆ OTKRILA DETALJE KOJI MOGU SVE DA PROMENE: Evo ko je poslednji video pevačicu živu, a da nisu Marjanovići!

Stars

Teodora Krsmanović, sestra ubijene Jelene Marjanović ispričala je nove, do sada nepoznate detalje.

Taodora je otkrila kada je Jelena poslenji put viđena.

"Poslednji put da je neko video živu Jelenu, a da nije član porodice Marjanović, bilo je u petak, 1. aprila, u 17.30 sati, istog dana je mogla da bude ubijena!", rekla je Teodora Krsmanović (19) iz Kraljeva, sestra od strica ubijene pevačice Jelene. Ona je u potresnoj ispovesti za ispričala zašto se porodica odlučila da angažuje privatne forenzičare, kao i do kojih frapantnih zaključaka su tokom istrage došli.

KOBNA SVAĐA MEĐU MARJANOVIĆIMA: Evo zbog čega je došlo do konflikta posle kog je JELENA SUROVO UBIJENA!

Jedan od najinteresantnijih podataka je upravo onaj na koji mnogi dokazi navode - Jelena je mogla da bude ubijena mnogo ranije nego što je to porodica Marjanović prijavila. Krsmanovići, familija ubijene pevačice, tvrde upravo da ona nije ubijena na nasipu u Crvenki, gde je njeno telo pronađeno 3. aprila 2016. godine posle oko 20 sati potrage.

foto: Printskrin

"Pričali smo sa forenzičarima koje smo angažovali, i oni su nam rekli da nije ubijena na nasipu", navodi sestra Jelene Marjanović. Jelenu su u petak poslednji put videli živu ljudi koji nisu članovi porodice Marjanović.

LAŽNA JELENA MARJANOVIĆ TRČALA PO NASIPU U BORČI DA SAKRIJE ZLIKOVCA: Ubica angažovao dvojnicu kako bi prikrio zločin, dok su PEVAČICU UBIJALI NA DRUGOM MESTU?!

"Ona je poslednji put viđena u petak, 1. aprila, u 17.30 sati. Nakon što je uzela dete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu. Mogla je biti ubijena iste večeri jer je posle toga niko nije ni video ni čuo", ističe Teodora koja je odlučna u nameri da moraju razrešiti ubistvo njene sestre. Ovo baca senku na navodni razgovor majke i ćerke: navodno, Jelena je dok je trčala na nasipu u nekom trenutku telefonom pozvala svoju majku s kojom je kratko razgovarala. Međutim, sada nije poznato da li je Jelenina majka zaista razgovarala s pevačicom ili je neko simulirao njen glas.

foto: Printscreen YT

Kako ističe Teodora, njena porodica angažovala je Centar za forenzička ispitivanja kako bi se došlo do novih dokaza.

"Dogovorili smo se da sve podatke koje sakupimo dostavimo policiji i tužilaštvu jer nam je bilo bitno da ne postoji sujeta, već da se reši ubistvo", zaključuje mlađa sestra ubijene pevačice s kojom je, inače, bila jako bliska. Na navode Vladimira Marjanovića, oca Zorana Marjanovića, da je u ubistvo umešan i tajkun, ljubavnik pevačice, mlada Teodora odsečno tvrdi da tako nešto nije moguće.

(VIDEO) SESTRA UBIJENE PEVAČICE PROGOVORILA O JELENINOJ VANBRAČNOJ VEZI: Evo šta Teodora Krsmanović kaže o navodnom LJUBAVNOM TROUGLU!

"Nemoguće je da je Jelena bila u vezi s drugim muškarcem jer je non-stop bila u kući i imala obaveze oko ćerke, bila je porodična žena. Svi su znali gde se ona tih dana kretala. Kuća, vrtić, poseta majci u bolnici. Drugo, apsolutno je non-stop bila sa Zoranom, i nikada se nisu odvajali. Čak i kada je bila van kuće, non-stop je bila na vezi s njim, a pritom joj je čitao sve poruke - i na telefonu i na Fejsbuku", navodi Jelenina sestra.

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs/Blic, Foto: Printscree/YT)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

“Da se ne lažemo” o ubistvu Jelene Marjanović Jelena je ubijena dan pre prijave nestanka

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...