NATAŠA SE NALJUTILA NA BUDUĆEG MUŽA: Svađa pred svadbu! Luka: Neću cirkus od venčanja!
Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić

DIGLA NOS

NATAŠA SE NALJUTILA NA BUDUĆEG MUŽA: Svađa pred svadbu! Luka: Neću cirkus od venčanja!

Stars -

Lazukić predložio Bekvalčevoj da posle ceremonije sklapanja braka na Ibici zasviraju tamburaši iz Novog Sada, zbog čega ga je ona napala i to odbila

Nataša Bekvalac posvađala se sa verenikom Lukom Lazukićem, i to nekoliko dana pred venčanje koje je zakazano za sutra na Ibici. Kako Kurir saznaje, pevačica nije htela da usvoji njegove predloge u vezi sa muzikom, pa je nastala zbrka.

Luka je želeo da im se na Ibici pridruže tamburaši iz Novog Sada, kojima bi finansirao povratne avionske karte i smeštaj. Međutim, kada joj je to saopštio, Nataši se njegova ideja nije dopala, pa mu je odbrusila da ne želi da pravi cirkus od svadbe.

Pogrešna procena

- Lazukić obožava tamburicu, pa je hteo da mu zasviraju posle ceremonije venčanja. Mislio je da će se Bekvalčevoj dopasti predlog, ali se dogodilo suprotno. Iako nemaju običaj da se svađaju, u tom trenutku svašta je rekla. Neke reči je izgovorila i u afektu jer je bila nervozna, ali budući suprug joj to nije zamerio. Razume njene promene raspoloženja jer je u četvrtom mesecu trudnoće. On nije želeo da insistira i prihvatio je njenu odluku da ne želi takvu muziku - otkriva naš izvor i dodaje da su mladenci sve spremili za sutrašnje venčanje.

„Da“ na plaži

- Venčanje će se održati sutra uveče na plaži. Dekoracija i cvetni aranžmani urađeni su po Natašinom ukusu. Gosti će na Ibici boraviti sedam dana u jednoj vili od 500 kvadratnih metara. Mladence će to koštati oko 100.000 evra - kaže naš izvor.

foto: Privatna Arhiva

Tajna venčanja Bivši brakovi sklopljeni u stanu

OVAKO SU IZGLEDALE NATINE SVADBE

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović tajno su se venčali 2005. godine u prisustvu kumova. Čak ni njihovi roditelji nisu znali za to, sve dok pevačicina mama nije ušla u njenu sobu i pronašla album s fotografijama. Godinu dana kasnije sklopili su i crkveni brak i priredili svadbu u jednom hotelu. Razveli su se 2011. I drugi brak je sklopila tajno. Nataša se za Ljubu Jovanovića udala u stanu. Njihova ljubavna idila trajala je samo dve godine. Razveli su se u martu.

foto: Privatna Arhiva

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NATAŠA BEKVALAC OBJAVILA URNEBESAN SNIMAK: Pevačica podelila sa fanovima kako se oseća u trudnoći! Plakaćete od smeha!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track