Najnovije vesti

IZGUBILA LICENCU ZA RAD NAKON SUKOBA SA UČENIKOM: Ova učesnica rijalitija nema od čega da živi!
Foto: Printscreen

SKANDALOZNO

IZGUBILA LICENCU ZA RAD NAKON SUKOBA SA UČENIKOM: Ova učesnica rijalitija nema od čega da živi!

Stars

Iako je Smilja Janković od ulaska u rijaliti “Zadruga”, uspela da se posvađa sa mnogim zadrugarima, a sa pojedinim i fizički obračuna, njeni prijatelji tvrde da se iza niza incidenata krije toplo srce.

Njena prijateljica Ljubica, prosvetna inspektorka u penziji, otkriva okolnosti pod kojima je upoznala Smilju

"Upoznala sam je tokom trajanja postupka protiv nje u školi. Smilja je ostala bez licence, ali i bez prihoda za život. Ne bih o tome dalje govorila jer je postupak u toku, i trajaće još dugo. Ono što je za nju najbitnije je pitanje šta će da radi nakon što izađe iz rijalitija, jer od nečega mora da živi, a ne može da predaje. Njen život je protkan strašnim tragedijama, mlada je ostala bez roditelja, a prošle godine joj je umro rođeni brat. Desilo joj se i to sa poslom, a da bi preživela teške trenutke, Smilja je peglala po kućama da bi preživela", ispričala nam je Ljubica i dodala:

foto: Printskrin

"Smilja je kod mene prepoznala to što sam uvek nastojala da budem pravična i iskrena. Teško je prihvatala to što joj se dešavalo na poslu i često je reagovala burno. Kod nje cenim to što je topla i srdačna žena, a iznad svega inteligentna", kaže Ljubica i dodaje da namerava da Smilji pomogne i nakon što izađe iz rijalitija. Do tada, Ljubica se nada da će Smilja pronaći produktivniji način da komunicira sa cimerima u “Zadruzi”.

Naime, u poslednjih nekoliko dana, diplomirana hemičarka iz Nikšića potukla se sa Saškom Karan, razmenila strašne uvrede sa Lepim Mićom, dobila nekoliko kilograma brašna i ulja na glavu i vratila istom merom.

Prethodne dane obeležila je i scena u kojoj maloletna Mina izručuje kesu smeća na Smiljinu glavu, a to veče će se završiti Anđelinom direktnom nominacijom, zbog fizičkog nasrtaja na Smilju.

"Prvi put kada je Lepi Mića fizički nasrnuo na Smilju, izostala je bilo kakva reakcija produkcije, ali i javnosti. Njeni stavovi se najčešće ne poklapaju sa stavovima okoline, zbog čega je često na meti iste. Zbog toga je i u poziciji da se sama bori protiv svih. Ali, kada im vrati istom merom, kada ih vređa i poliva uljem, za mene to samo znači da je bespomoćna", kaže za kraj Ljubica.

Smilju u školi proglasili nasilnikom!

Inače, Smilja Janković je licencu za rad izgubila 2015. godine, nakon verbalnog sukoba sa jednim učenikom. Nakon toga je usledio disciplinski postupak i gubljenje licence, a Smilja je svojevremeno ispričala da su je u školi proglasili nasilnikom treće vrste, u šta spada fizičko i seksualno zlostavljanje.

"Imala sam odličan odnos sa tim đakom, on je čak i imao dozu genijalnosti. Na kraju sedmog razreda zaključila sam mu četiri iz hemije, ali budući da su mu i ostale četvorke “ispeglane”, i iz mog predmeta na nastavničkom veću je popravljena na peticu. Nakon toga sam saznala da me je njegova majka prijavila inspekciji, pa sam dete na početku osmog razreda pitala o čemu se radi. Samo mi je rekao da se obratim njegovoj majci. Rekla sam da ako je problem petica, mogu i sada da mu je dam i da može da napusti čas, što je bilo okidač. Majci su dali za pravo da komentariše moje časove, dete je počelo da me snima na časovima", ispričala je svojevremeno Smilja.

(Kurir/Alo, Foto:Printscreen)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...