UDALA SE NATAŠA BEKVALAC: Luka dao za svadbu 100.000 evra!
Foto: Privatna Arhiva, Dragana Udovičić

TREĆA SREĆA

UDALA SE NATAŠA BEKVALAC: Luka dao za svadbu 100.000 evra!

Stars -

IT stručnjak nije žalio novca kako bi pevačici na Ibici priredio savršeno venčanje

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić izgovorili su juče sudbonosno „da“ na Ibici, a mladoženja je za venčanje izdvojio oko 100.000 evra, saznaje Kurir.

Novosadska barbika, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, zaklela se na večnu ljubav IT stručnjaku, a intimnom činu prisustvovali su Lukini i Natini najbliži prijatelji, kumovi i sestre.

Deset spavaćih soba

Lazukić nije žalio novca - samo za iznajmljivanje luksuzne vile sa deset spavaćih soba, u kojoj borave on, Nata i gosti, iskeširao je 22.000 evra na nedeljnom nivou. S obzirom na to da su mladenci tamo od prošle nedelje i ostaće do kraja ove, na smeštaj su dali oko 44.000.

foto: Marina Lopičić

Natin novopečeni suprug je za ovaj poseban dan zakupio i restoran na obali mora, gde su se venčali u večernjim satima i slavili do kasno u noć nakon ceremonije, za šta je dao 25.000 evra. Za to su angažovali i dva di-džeja, koji su koštali po 5.000.

25 zvanica

Naravno, Lazukić je za svih 25 zvanica platio i avionske karte, kao i svakodnevne troškove, što mu je iz novčanika izvuklo još 10.000. Ako se u cenu uračunaju i venčanica i propratni detalji poput dekoracije, ukupna suma iznosi blizu 100.000 evra.

Kurir / J. C. S.

Foto: Privatna arhiva, Marina Lopičić, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track