Najnovije vesti

RASTA NIJE HTEO DA NAPLATI PESME ĆERKI MILETA KITIĆA: Ali zauzvrat je tražio nešto neobično i time šokirao folkera!
Foto: Marina Lopičić Printscreen Yt

KOMPEZACIJA

RASTA NIJE HTEO DA NAPLATI PESME ĆERKI MILETA KITIĆA: Ali zauzvrat je tražio nešto neobično i time šokirao folkera!

Stars

Estradni turbo folk par Mile Kitić i Marta Savić odlučili su da novim albumom časte svoju naslednicu Elenu, koja je izrazila želju da joj pesme uradi reper Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta Kavali.

Iako su joj roditelji predstavnici narodnjaka, Elena je krenula putem rep muzike i uveliko sarađuje sa bosanskim reperima Jalom Bratom i Bubom Korelijem, sa kojima će bez obzira na Rastu nastaviti saradnju. Mile i Marta su zakazali sastanak sa Rastom, koji im je postavio uslove na koje su oni pristali.

"Mile i Marta nisu preterano upućeni u Rastin rad, jer ih ta vrsta muzike ne zanima, ali znaju da pravi hitove kako za sebe, tako i za druge, te su bili spremni pravo malo bogatstvo da izdvoje za pesme koje će napisati njihovoj mezimici. Međutim, Mile i Marta nisu mogli da veruju svojim ušima kada im je Rasta saopštio da će Eleni uraditi pesme potpuno besplatno. Oni su insistirali da plate njegov rad, ali on je odbio, uz obrazloženje da će naplatiti pesme na drugi način",  priča naš izvor blizak porodici Kitić i dodaje:

foto: Printscreen YT

"Rasta je rekao Miletu i Marti da im je ćerka veoma talentovana, da je buduća zvezda i da on želi da joj pomogne tako što će spotove koje bude uradila za te pesme staviti na svoj Jutjub kanal, a od pregleda će svakako i zaraditi i tako naplatiti pesme koje joj je uradio. On na taj način već sarađuje i sa mladom pevačicom Rinom, te želi da tim putem krene i sa mladom Elenom, jer mu je očigledno to isplativije", otkriva izvor.

Dok čeka nove pesme, Elena uživa u ljubavi sa Adnanom Hafizom, fudbalerom iz Nemačke. Kada mu obaveze dozvoljavaju, on posećuje Elenu u Beogradu, a često i putuju zajedno. On joj je, pored roditelja, velika podrška u građenju pevačke karijere.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/BlicPuls/D.P. Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, PrintscreenY/T)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...