MAJIN OTAC IH JE MALTRETIRAO, MAMI JE PUKLO SRCE OD STRESA: Niko nije hteo da je odveze na sahranu, stric joj tražio novac za prevoz
Foto: Printskrin Youtube

TUŽNA ISPOVEST

MAJIN OTAC IH JE MALTRETIRAO, MAMI JE PUKLO SRCE OD STRESA: Niko nije hteo da je odveze na sahranu, stric joj tražio novac za prevoz

Stars -

Maja je sela pred učesnike rijalitija "Parovi" i otkrila svoju potresnu priču o mami koja je bila heroj.

Maja je jedva skupila snagu da započne svoju priču.

"Moja majka je mrtva i ne bi želela da ja ovo pričam javno. Puklo joj se srce, to se dešava kada imate puno stresa i nervoze i sve držala u sebi. Ona je uvek bila takva, htela je samo da nama bude dobro. Ja danas imam samo oca, ali nikad nisam bila u dobrim odnosima sa njim jer nas je stalno tukao. Tako da bi bilo grozno da pričam i za njega nešto loše, jer kad bi izašla odavde ne bi imala nikog a ja trebam porodicu", započela je.

Onda je nastavila:

"Ja sam osoba koja radi od svoje 15-te godine. Živeli smo od socijalnog. Otac nikad nije hteo da radi, bio je osoba koja i dan danas previše pije. Imam trojicu braće i nema posla koji nismo radili. I hteli smo taj novac da uložimo u nas, i nikad nismo mogli. On je taj novac uzimao kockao pio, dolazio kasno kući nas tukao, malteretirao... Nismo otišli u školu bez modrica. Imam tri brata a najmlađi je samo uz mene. Ne stidim se nijednog posla, nisam nikad ništa ukrala, radila sam svašta. Moja mama je bila borac. Četvoro dece je izdržala."

foto: Printskrin Youtube

Rođena je u Boru ali je njen otac zbog alkohola prodao stan i kupio kuću na selu. Njenu majku su prozivali zato što je Muslimanka.

"Ne postoji dan ni praznik ni dan da nas on otac nije malteretirao. Ne mogu da objasnim koje su to batine... Kad je otišao u Austriju našao je tu ženu i bio je sa njom dve godine da moja mama ne zna. Pričao je da ide da zaradi za nas a nije nam dao ni dinar. Kada sam bila četvrta godina srednje, bila je zima, on je navodno prestao da pije. Zvao nas je i rekao da će da dođe. Onda se on napio i svašta napričao za moju mamu. Rekao je da će da je ubije ako ne ode dok se on vrati. Ja sam izašla sa mamom i rekla sam neću da je pustim samu. Izašle smo bez ičega i prenoćile napolju. Jer kad bismo se vratile to bi bilo katastrofa. Ja ne kažem da je on loš. Kad je trezan on je dobar, a kad popije - nebo i zemlja! Onda sam ja rekla mami da je najbolje da ode od nas, da ću ja da se brinem o svojoj braći. Sutradan sam je ispratila na stanicu. Ja sam se zaposlila i prvu smenu radila drugu išla u školu. Maturu sam prošla tako što sam sama sebi napravila haljinu i frizuru. Onda sam otišla mami jer nisam mogla bez nje."

foto: Printskrin Youtube

Maja je otkrila i da je niko nije voleo jer je bila druge vere, a sve je to ćutala majici jer zna da bi to nju povredilo.

"Kada je mama otišla, ceo dan sam bila na železničkoj stanici i plakala. Došao mi je otac i nudio mi novac da se vratim. Nisam htela. Moja mama je promenila veru zbog oca, a on je nju maltretirao svaki dan. Vezivao ju je za luster i tukao. Svi su bili protiv nje. Nikog nisam mrzela kao svoju babu, koliko je ona samo nanela zla mojoj majici. Jedino mi krivo posle svega što sam pružila braći što niko nije uz mene. Otac me se maltene odrekao. Teško mi je kad čujem da svi zovu samo mene niko ne pozdravlja. Sve na svetu bi dala da je moja mama živa!"

Međutim, trenutak u kom su joj saopštili da joj je mama umrla i reakcija njenog strica, šokirala je sve.

"Jedne noći mi je samo tetka poslala poruku "mame više nema". To mi je bio najgori dan u životu. Niko nije hteo da me odveze kući. Na kraju je moj čika rekao voziće me do Novog Sada za 150 evra. Ja mu dam taj novac i odem", rekla je Maja i šokirala sve.

Ispričala je kako joj braća nikad ništa nisu poklonila iako ih je ona odgajala i stavila ih na noge.

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track