JEDNI ĆE BEŽATI, DRUGI ĆE KUKATI: Od večeras ništa neće biti isto! Šokantna odluka velikog šefa će izmeniti život zadrugara!
Foto: Printskrin

PROMENE KOJE NIKO NIJE OČEKIVAO

JEDNI ĆE BEŽATI, DRUGI ĆE KUKATI: Od večeras ništa neće biti isto! Šokantna odluka velikog šefa će izmeniti život zadrugara!

Stars -

Zadrugari će večeras biti šokirani onim što je Veliki šef spremio za njih!

Naime, sve učesnike ali i gledaoce očekuje veliko iznenađenje. Zadrugarima se večeras pridružuju dva nova učesnika, i oni će ravnopravno moći da se bore za nagradu od 50.000 evra.

"Tačno je da u "Zadrugu" večeras ulaze čak dva nova takmičara, ali produkcija njihove identitete drži u strogoj tajnosti. Žele da to bude pravo iznenađenje za gledaoce, a posebno za Zadrugare. Jedno je sigurno, od večeras u "Zadruzi" više ništa neće biti isto. Večeras počinje prava ludinica i sve očekuje veliki šok", rekao je izvor blizak produkciji.

foto: Printskrin Youtube

Tokom večeri, zadrugari će izglasati koji od dva potrčka, Uroša Ćertića i Bore Santane, će biti nominovan za izbacivanje. Ko od ostalih Zadrugara bude imao najmanje glasova publike biće drugi nominovani, dok je Lepi Mića treći, dirketno nominovani učesnik.

foto: Printskrin

(Kurir.rs/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track