(VIDEO) EVO KO JE ZAISTA BILA DONA ARES: Poslednji snimak koji je pevačica objavila na društvenim mrežama je najbolj opisuje!
Foto: Printskrin/Instagram

OPROŠTAJ OD HEROINE

(VIDEO) EVO KO JE ZAISTA BILA DONA ARES: Poslednji snimak koji je pevačica objavila na društvenim mrežama je najbolj opisuje!

Stars -

Pevačica Dona Ares preminula je u ponedeljak u 41. godini života u svom rodnom gradu Bihaću, gde će se danas u 16 časova održati i sahrana.

Pevačica se već dugi niz godina borila sa kancerom koji joj se vraćao dva puta. Sve vreme je bila pozitivna i sa svojim fanovima delila dane borbe.

Osnovala je i fondaciju za prikupljanje sredstava za lečenje raka, ali ju je nakon godinu dana zatvorila. Napisala je i knjigu "Soba za nikoga" koja je bila njena ispovest inspirisana borbom protiv teške bolesti, koja je promovisana 2015. godine.

U knjizi govori o svom saznanju da ima ovu tešku bolest, nedoumici, suzama, bolu, a potom optimizmu i odluci da se bori do pobede.

Poslednji video na društvenim mrežama Donna Ares objavila je 27. aprila, a taj snimak je možda i najbolji opis ko je zaista bila Azra Kolaković. Žena koja je živela za muziku, za njoj bliske osobe, žena koja je i u najtežim trenucima života oko sebe širila pozitivnu energiju.

DINO!!!!!!! Ljubav ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Volim sto sam tetka!!!!!! #donnaares

A post shared by Donna Ares (@donnaares) on

U posljednjoj objavi na Instagramu napisala je: “Voli vas vaša Donna Ares”, i to je, ne znajući, bio njen oproštaj od svih nas, njene poslednje reči upućene njenim pratiocima, prijateljima, porodici i kolegama.

VOLI VAS VASA DONNA ARES !!!! facebook.com/DonnaAresFB/posts/10155790751248330

A post shared by Donna Ares (@donnaares) on

(Kurir/Cazin.net, Foto:Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DONA ARES OBJAVILA POTRESAN SNIMAK IZ BOLNIČKE POSTELJE: Više nisam nasmejana!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track