Najnovije vesti

(VIDEO) SLOBA SE RASPLAKAO: Njegova mama ušla u Zadrugu pa mu otkrila istinu o njegovoj suprugi Kristini!
Foto: Printscreen

EMOTIVNO

(VIDEO) SLOBA SE RASPLAKAO: Njegova mama ušla u Zadrugu pa mu otkrila istinu o njegovoj suprugi Kristini!

Stars

Produkcija rijalitija "Zadruga" odlučila je da organizuje iznenađenje za Slobu Radovanovića i u Zadrugu mu uvede majku, koja će ga posetiti na kratko.

Ovaj susret bio je vrlo emotivan.

 

Oni su se našli u sobi za rehabilitaciju, a malo pre nego što je ušao u sobu, Sloba je teško disao, ne znajući ko ga čekati unutra.

 

"Gde si majkina dušo! Dušo moja, ne boj se sve je u redu, imaš podršku sa svih strana! Zameram ti samo što si telefon ostavio kod Kije. Svi su dobro, svi su uz tebe. Idemo dalje! Nemoj da se sekiraš, glavu gore, ti znaš da je majka uvek uz tebe", rekla je Slobina majka prilikom susreta.

foto: Printscreen

Tokom njihovog razgovora Luna Đogani je izgledala izuzetno zabrinuto, ne znajući sa kime se Sloba našao, verovatno sumnjajući da se našao sa svojom suprugom.

foto: Printscreen

"Nije uopšte poenta u tome. Ništa nismo uradili, to je poenta", kratko se opravdao Sloba dok su govorili o njegovoj zaljubljenosti u Lunu.

foto: Printscreen

Sloba je u jednom momentu počeo da plače, ali je majka nastavila da ga teši ubeđujući ga da su svi uz njega i da šta god da odluči svi će ga podržati.

 

"Ja bih se isto zaljubila, šta god da je majka je uz tebe.Svi su me zvali, iz svih delova sveta, samo me nije zvala Kija. To je sve tvoj odabir. Ona je sve dala u dobrotvorne svrhe, tata je plakao kad je video kako ideš u majci", dodala mu je njegova majka.

foto: Printscreen

Nakon što su se lepo ispričali, Sloba je zaključio da će mu nakon ovoga biti mnogo lakše. Pogledajte kako je izgledao njihov susret:

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL SE NASTAVLJA: Anabela objavila poruke sa Slobinom suprugom! Evo šta je Kristina pisala!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...