SKANDALOZAN EPILOG RAZVODA MINE LAZAREVIĆ: Muž ju je pretukao, dobila je starateljstvo nad decom, a evo koliku alimentaciju on mora da plaća!
Foto: Marina Lopičić

TUGA

SKANDALOZAN EPILOG RAZVODA MINE LAZAREVIĆ: Muž ju je pretukao, dobila je starateljstvo nad decom, a evo koliku alimentaciju on mora da plaća!

Stars -

Glumica Mina Lazarević se ove godine i zvanično razvela od baletskog igrača Gorana Stanića, a njoj je i pripalo starateljstvo nad njihovo dvoje dece.

Kako saznajemo, sud je zadužio baletana da plaća alimentaciju u iznosu od 6.000 dinara, zbog čega je Mina pokrenula sudski postupak za povećanje finansijske obaveze bivšeg muža.

"Mina je posle dve godine otkada se desio nemili događaj slobodna žena. Sin Marko i ćerka Iva su pripali njoj, a Goran ih redovno viđa. Međutim, Mina uopšte nije zadovoljna odlukom suda da Goran na mesečnom nivou plaća alimentaciju od samo 6.000 dinara. Za nju je to skandalozna odluka. Kada joj je sudija pročitala tu odluku, ona je dobila je fras. Odmah je kontaktirala sa svojim advokatom da pokrenu postupak za povećanje alimentacije. U toku je taj sudski proces", otkriva izvor dobro upućen u ceo slučaj.

Tragom informacije da je glumica Mina Lazarević i sudskim putem okončala brak sa baletskim igračem, za kojeg se udala 2008. godine, kontaktirali smo sa Lazarevićevom, koja je burno reagovala na naš poziv.

"Šta me to pitate? Sram vas bilo! Šta vas briga da li sam se razvela?! Kako smete to da me pitate", vikala je Mina preko telefona.

Međutim, njen advokat Ljubisav Batan Radosavljević bio je daleko pričljiviji, te nam je potvrdio naša saznanja.

"Mina se razvela u toku ove godine. Pravosnažno je brak razveden i oboje dece je pripalo Mini na staranje uz obavezu njenog bivšeg supruga da doprinosi izdržavanju zajednice. Mina je neko ko ne voli da o ovakvim stvarima govori za novine, ali ja smatram da su ovo činjenice koje ne bi trebalo da se kriju od javnosti i zašto se o tome ne bi reklo i da se tako sutra spreče neke medijske manipulacije", rekao nam je advokat Mine Lazarević, kojeg smo posetili u njegovoj kancelariji, a na pitanje o iznosu alimentacije rekao je da u to nije upućen.

"To je doprinos koji se odbija od njegovog ličnog dohotka, ali u kom procentu ja ne znam", rekao je Radosavljević.

(Kurir/Blic, Foto:Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track