MILJANINA MAMA NIKAD OŠTRIJE: Neka Vesna Rivas uradi DNK analizu za svog sina!
Foto: Dado Đilas, Pritnscreen

NEĆE VIŠE DA ĆUTI

MILJANINA MAMA NIKAD OŠTRIJE: Neka Vesna Rivas uradi DNK analizu za svog sina!

Stars -

Vesna Rivas izjavila je da želi da izađe iz vile Parova, i to isključivo zbog Miljane Kulić i njene mame Marije, koje su je, kako kaže, blatile i pljuvale, te namerava da ih tuži.

Naime, Miljana i njena majka su rekle da Vesna, koja inače stalno u rijalitiju ponavlja koliko je poštena, treba da uradi DNK analizu svog sina Petra i da svima prizna da on nije sin njenog bivšeg supruga Dragana.

foto: Printscreen YT

Podsećanja radi, priča se potegla još prošle sezone kada su se pojavile spekulacije da je pevačica bivšem mužu podmetnula dete, a sada to tvrde i Nišlijke. Da bismo dobili konkretne informacije na ovu temu, pozvali smo Mariju.

"Pričala je ona sve i svašta o mojim ćerkama! Najmlađu mi je nazvala kurvićka… Tako da, šta je tražila, to je i dobila! Ja njoj sina nisam vređala, samo nju! Pogodilo ju je što sam rekla da treba da pristane na DNK analizu kad je već tako poštena kao što se predstavlja, da dokaže svima koji je prozivaju ko je zaista otac njenog deteta. Koliko znam, u Parovima je ta analiza besplatna! Tako bi potvrdili da je zaista poštena! Pa dokle više da mi ostale majke slušamo kako nam blate decu i napadaju! Neistine i svakojaka pogrdna imena upućena našoj deci i svim članovima porodice sa njene strane! Imam sve snimke koji dokazuju da je ona napadala lažima moje članove porodice", rekla je Miljanina mama.

foto: Printskrin

(Kurir.rs/Star)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track