PEVAČICA OPUSTOŠILA MARKET: Milica Todorović gura, dečko trpa!
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

Paparaco

PEVAČICA OPUSTOŠILA MARKET: Milica Todorović gura, dečko trpa!

Stars -

Todorovićeva i Paunović su počeli od suhomesnatih proizvoda, prešli na slatkiše, da bi kupovinu završili sa kućnom hemijom

Kad Milica Todorović odloži mikrofon po strani, ponaša se kao sav normalan svet. Ide u šoping, šeta po gradu, obavlja kućne poslove...

Paparaco Kurira je nedavno u popodnevnim satima zatekao pevačicu u jednom marketu u centru grada kako sa dečkom Milošem Paunovićem kupuje namirnice. Oni se ponašaju baš kao da su u braku, jer u svemu učestvuju zajedno. U njihovom domu očigledno važi pravilo da dobar dogovor kuću gradi, u šta smo se i mi uverili. Osim našeg paparaca i prodavačice na kasi, pobednicu druge sezone „Zvezde Granda“ niko nije prepoznao jer je bila u sportskom izdanju, bez scenske šminke.

foto: Kurir

Ona je opušteno otišla u kupovinu, a umesto da Miloš gura kolica, oni su zamenili uloge, pa je taj deo posla pripao Milici, dok je on je birao namirnice i pakovao ih. Počeli su od suhomesnatih i mlečnih proizvoda, onda su otišli do slatkiša, začina i sokova, pa na kraju i do rafova sa kućnom hemijom. Pošto su zaboravili spisak kod kuće, više puta su se preispitivali da li su kupili sve što im je potrebno.

Kad su došli na kasu, napravili su veliki red. Ostali kupci su čekali da kasirka naplati pevačici, a kada im je otkucala račun, Milica je sve to platila, iako je njen Miloš insistirao da on iskešira. Sprečile su ga samo kese koje je držao u rukama, pa nije na vreme izvadio novčanik.

Kurir / M. D. Foto: Damir Dervišagić, Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ONA DOMINIRA: Milica Todorović ZAPALILA Kubu TVERKOVANJEM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja