TEODORA ZAPREPASTILA PAROVE POTRESNOM PRIČOM O MAJCI: Bila je u zatvoru zbog jedne osobe!
Foto: Printscreen

PROMENILA NOMINACIJU

TEODORA ZAPREPASTILA PAROVE POTRESNOM PRIČOM O MAJCI: Bila je u zatvoru zbog jedne osobe!

Stars -

Tokom nominacija u vili "Parova", nastale su žestoke rasprave. Došlo je do svađe između Ivana i Spaha, a Teodora je nakon toga ispričala tužnu priču o svojoj majci.

Spaho je tvrdio da poznaje čoveka iz Loznice kome Ivan duguje novac. Negirajući ono što je čuo o sebi, Ivan je imao i odgovor za Spaha:

"Hoćeš da kažem šta si rekao za Teodorinu majku. Prišao si mi prvi dan i rekao, "Bolje da ti ne govorim ko je njena majka", rekao je Ivan i šokirao sve. Spaho je tvrdio da o Teodorinoj majci misli sve najlepše i da su se posećivali, kao i da su njegove tvrdnje izmišljene. Kada je ovo čula, Teodora je želela da promeni svoj glas za nominaciju, koju je namenila Miliju i nominovala Ivana, jer se služi spletkarenjem. Pored toga, ona je ispričala i tužnu priču o svojoj majci.

TEODORA ŽALI ŠTO NIJE RODILA: Mnogo me boli što sam abortirala blizance

"Htela bih da promenim svoju nominaciju, ako je to moguće. Ovom prilikom bih se izvinila Miliju, jer nije zaslužio ovu nominaciju, koliko je to zaslužila ova osoba. Želim da nominujem Ivana. Nekada davno, mada nije davno, ali za mene jeste, moja majka je otišla u zatvor. Bila je u zatvoru, jer je cinkarila jedna osoba. Tada sam bila veoma kivna jer je moj brat ostao bez majke zbog jedne cinkare. Sada kad bi meni rekao da sam "cinkara" verovatno bih ga povredila. Inače, nominujem Ivana jer se baš zaneo u ovom rijalitiju. Ne želim da ga vređan, mislim da bi trebalo da se bavi ljudskim stvarima, nego rijalitijem. Mislim da je cinkara ili potencijalna cinkara", rekla je Teodora.

foto: print, PrintScreen

(Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track