JOKSIMOVIĆI TRAŽE BEBISITERKE: Za svaku bliznakinju po dadilja!
Foto: Zorana Jevtić

Ne mogu sve sami

JOKSIMOVIĆI TRAŽE BEBISITERKE: Za svaku bliznakinju po dadilja!

Stars -

Željko i Jovana traže bebisiterke koje bi im pomagale u podizanju Srne i Ane, dok za sina Kostu imaju ženu koja se brine o njemu

Željko i Jovana Joksimović postali su roditelji bliznakinja Ane i Srne pre nedelju dana, a čim je voditeljka izašla iz porodilišta, krenuli su u potragu za dadiljama.

Voditeljki i pevaču neophodna je stručna pomoć oko devojčica, naročito jer Željko mnogo radi, pa Jovana ne može sve sama da postigne. Kako naš izvor blizak Joksimovićima tvrdi, njima su potrebne dve bebisiterke, za svaku bebu po jedna.

foto: Vladimir Šporčić

- Jovana nikako ne može sama sve da postigne. Još je boli rana od carskog reza, pa joj trenutno pomažu i Željkova i njena mama. Ipak, dali su se u potragu za dadiljama, a bebisiterke moraju da budu usko profilisanog obrazovanja - da imaju završenu visoku medicinsku školu, ginekološko-akušerski smer, i moraju da imaju vrhunsku preporuku. Svaka od zaposlenih treba da bude spremna da se maksimalno posveti bebama, a u početku će i tokom noći biti s njima - kaže izvor i dodaje da i maleni Kosta (5) ima svoju dadilju.

- Jovana i Željko su i za sina pronašli dadilju pre nekoliko godina i prezadovoljni su njom - završava izvor.

J. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) VODITELJKA BLISTA: Željko izveo Jovanu i bliznakinje iz porodilišta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track