Najnovije vesti

BUDUĆI POLITIČAR: Zmaj od Šipova osniva stranku, a pozvaće i Šešelja!
Foto: Printscreen

ULAŽE DOSTA NOVCA

BUDUĆI POLITIČAR: Zmaj od Šipova osniva stranku, a pozvaće i Šešelja!

Stars

Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova, izašao je na kratko iz rijalitija "Parovi", da bi obišao svoju farmu stoke u Šipovu nedaleko od Banjaluke i majku Boju koja ima 85 godina.

 

Prema saznanjima, on je odlučio da osnuje svoju stranku.

 

"Kada sam došao u moju Republiku Srpsku i moje Šipovo, u razgovoru sa komšijama i prijateljima, i slušajući i gledajući televiziju, video sam neke stvari koje mi se nisu svidele i koje su me zabrinule. Video sam da u Bosni i Hercegovini ne rade važni državni organi, da se političari međusobno svađaju i bore samo za vlast i fotelje, a narod sve teže živi. Posebno me zabrinulo kada sam video da vođe pojedinih stranaka i poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske pokušavaju da se zaustavi rad Skupštine, da se napada moj predsednik Milorad Dodik, da se narod poziva da ruši vlast. To me mnogo zabrinulo i naljutilo.

foto: Printscreen YT

 

Zbog svega toga odlučio sam da formiram moju - Zmajevu stranku, i da idem na izbore koji će ubrzo doći. Pa, ja sam dobar domaćin - kralj stočara Republike Srpske i mnogo popularan čovek, mene zna svet. Ja sam pravnik, znam šta je politika i država. Ne mogu više da gledam kako napadaju na moju Republiku Srpsku i njene institucije, neki ljudi koji ne mogu da budu ni predsednici mesne zajednice a hoće da budu vlast i da sednu u fotelje. Narodu je dosta laži i galame, narod hoće da radi i bolje živi. Vlast se dobija na izborima, a ne na ulici. Idemo na izbore, pa kome opanci a kome obojci. Narod će da odluči ko će biti vlast", kaže Zmaj od Šipova i dodaje:

 

"Čim spustim stoku sa planine i pripremim hranu, vraćam se u "Parove". Tamo ću kontaktirati Vojislava Šešelja jer sam ja radikal. Razgovaraću i sa Milomirom Marićem mojim prijateljem i iskusnim novinarom o nekim političkim pitanjima i potezima koje planiram da povučem. Nameravam da iskoristim moju medijsku popularnost, a zamoliću prijatelje iz prošlih i sadašnjih "Parova" i širom sveta da se uključe u moju kampanju. Planiram da Bora Drljača, Era Ojdanić, Lepa Lukić, Đus i još neki pevači pevaju na mojim mitinzima. Moja rijaliti žena Vesna Rivas vodiće političke tribine i kontaktiraće sa medijima, a program će voditi najbolji voditelji moje Hepi Televizije: Jovana Jeremić, Bojana Ristivojević i Anđela Lakićević, a šef parade biće Zmaj od Šipova. U izbore planiram da uložim značajna sredstva i pokazaću ko je "tata igre" a moji obožavaoci će biti uz mene i sav pošten narod u Republici Srpskoj i BiH", naveo je Zmaj.

 

(Kurir/Alo, Foto:Printscreen)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...