SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ OTKRIVA NOVE PORODIČNE TAJNE: Evo zbog koje zvezde Granda me je ostavila žena!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Stars ispovest

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ OTKRIVA NOVE PORODIČNE TAJNE: Evo zbog koje zvezde Granda me je ostavila žena!

Stars -

Pored nesuglasica s majkom, Marko je imao problema i sa suprugom Ðurđom, koja ga je napustila kad je čula da je vara sa zvezdom „Granda“

Marko Gvozdenović, sin Snežane Ðurišić, tvrdi da se nije razveo od supruge Ðurđe zato što ju je tukao, već zbog zvezde „Granda“ Aleksandre Bursać.

On je podigao prašinu svojom ispovešću koju je ispričao za Kurir, a koja se tiče lošeg odnosa unutar njegove porodice. Osim nesuglasica s majkom, koju on striktno oslovljava imenom - Snežana i s kojom ne razgovara, Marko je imao problema i sa sada već bivšom suprugom.

foto: Marina Lopičić

- Čim sam izašao iz zatvora 2010. pojavio se članak u novinama kako imaju pouzdane informacije da se viđam sa Aleksandrom Bursać. A ja baš tih dana u svojoj kući pred ženom pominjao tu devojku. Rekao sam joj da mi se sviđa kako peva, pratio sam je kroz „Zvezde Granda“. Posle dve-tri nedelje izlazi taj članak. Onda su počeli svi redom da me zovu da me pitaju za to, ja lepo kažem:“Ne poznajem tu devojku, nemam ništa s njom“, ali ne vredi. Mojoj ženi su svi počeli da pune glavu kako je ja varam i tako smo došli do razvoda - priča Snežanin sin.

Marko tvrdi da do njegovog susreta sa uzdanicom „Granda“ nikad nije došlo, ali da su se jednom čuli.

- Čuli smo se, ali to je bilo kad sam se već razveo od žene. Sedeo sam sa Dragim Domićem, a pošto je on dobar sa Aleksandrom, rekao sam mu da je pozove. Ćaskali smo o tome što su nas mediji povezivali. Možda se njoj sad neće svideti što sam sve ovo ispričao, ali morao sam - završava Gvozdenović, koji iz braka sa Ðurđom ima sina Miloša i ćerku Lanu.

Aleksandra nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Nasilje u porodici

POLICIJA KOD SNEŽANE

foto: Dragan Kadić

Policija je poslednji put u martu 2015. došla u kuću Snežane Ðurišić jer je neko prijavio da je Marko fizički nasrnuo na suprugu Ðurđu. Tada je intenzivno kružila priča da je naslednik folk zvezde često maltretirao ženu, a policajci su zbog istog problema intervenisali i dve godine ranije.

- Dvaput sam videla policiju da dolazi na vrata njihove kuće i znam da su tada napravili zapisnik o svemu što se desilo - ispričala je pevačicina komšinica.

Ivan Ercegovčević

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOK! STRAŠNE OPTUŽBE SINA SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Majka me je prevarila, otela mi kuću!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track