KULIĆEVA I SUBOTIĆEVA SE SUROVO IZVREĐALE: Aleksandra otkrila detalj koji niko nije znao o Miljaninoj sestri!
Foto: Printscreen

RAT

KULIĆEVA I SUBOTIĆEVA SE SUROVO IZVREĐALE: Aleksandra otkrila detalj koji niko nije znao o Miljaninoj sestri!

Stars -

Bivša učesnica rijalitija se pojavila u emisiji "Upoznajte Parove" i napravila pravi haos.

Aleksandra Subotić i Miljana Kulić su se žestoko posvađale u emisiji, pa su počele jedna drugu da vređaju. Subotićeva je otkrila i detalje o Miljaninoj sestri Tijani.

Nakon što je najavila privatan biznis, voditeljka je upitala Aleksandru kojoj dami bi prvoj poklonila nešto iz svoje kolekcije donjeg veša.

foto: Facebook Printscreen

"Miljani Kulić, ona je meni toliko gaćica odnela iz vile, da bih joj ja poslala jedne gaće, ko zna, možda joj i pošaljem", rekla je Aleksandra, na šta je Miljana reagovala burno.

"Njene gaće ne bih obukla ni u ludilu, jer se plašim, jer se plašim da ću zahvatiti neku zarazu", rekla je Miljana.

foto: Printscreen

Svađa je otišla u skroz drugom smeru, pa je Aleksandra optužila Miljaninu sestru da je lajkovala fotografije Davidu Dragojeviću na Instagramu, ali i da ima dečka koji se bavi kriminalnim radnjama, a evo kako je ona reagovala:

"Istina, ja sa tim dečkom nisam bila, već sam i dalje u vezi, kakav god da je. I nije istina da sam ja slala poruke Davidu i lajkovala. Nijedan muškarac me ne zanima, ja sam sa njima zavšila. A ti pominješ mog dečka, on kakav god da je, ja ga volim, o tome neću sa njom da pričam. Ja nju nikada nisam pomenula, iako znam mnogo toga. Dolazila sam kod dečka u kraj gde je ona i znam sve, neke stvari nisam ni Miljani rekla, jer ne želim da se mešam u to i u rijaliti", rekla je Tijana.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja