Najnovije vesti

(VIDEO) SVE ĆE VAM BITI JASNO: Najveći hit pokojnog Tošeta Proeskog krije veliku tajnu čoveka koji je ubio i patio zbog ljubavi!
Foto: Profimedia

ZBOG LJUBAVI ZAVRŠIO U ZATVORU

(VIDEO) SVE ĆE VAM BITI JASNO: Najveći hit pokojnog Tošeta Proeskog krije veliku tajnu čoveka koji je ubio i patio zbog ljubavi!

Stars

Popularni pevač Toše Proeski tragično je stradao 16. oktobra 2007. godine. Uskoro će se navršiti decenija otkad ovaj umetnik nije među živima.

Za Tošetom su ostale brojne pesme, a mnoge od njih su postali hitovi. Ipak jedna od karakterističnih numera koja ide uz njegovo ime je "Soba za tugu". Tekst te pesme je zapravo napisao jedan zatvorenik koji je zbog nesrećne ljubavi završio u zatvoru.

 

#toseproeski #sobazatugu ?????

A post shared by Sara Milanovic (@sarita_milanovic) on

Naime, stihove iz kojih se izdvaja "uzalud skidam tvoj greh sa sebe" napisao je muškarac koji je ležao na odsluženju kazne jer je ubio ljubavnika svoje devojke.

(VIDEO) TEORIJA ZAVERE: Jugoslav Petrušić tvrdi da je Toše Proeski UBIJEN! Evo šta kaže...

Tekst je posle izvesnog vremena stigao do Tošetovog menadžera, a slavni umetnik ju je otpevao. Ostalo je istorija koja je nije prekinuta ni Tošetovom smrću jer je on nastavio da živi u našim sećanjima.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Blic, Foto: Profimedia)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...