(VIDEO) SRAM TE BILO, KAKAV SI TI TO OTAC? Jelena Golubović izvređala Gagija, rekla sve najgore o Luni pa nastao neviđeni haos!
Foto: Printscreen

STUDIO GORI

(VIDEO) SRAM TE BILO, KAKAV SI TI TO OTAC? Jelena Golubović izvređala Gagija, rekla sve najgore o Luni pa nastao neviđeni haos!

Stars -

Jelena Golubović i Gagi Đogani bili su gosti u studiju rijalitija "Zadruga", i napravili opšti haos. Potegla se priča oko Luninog odnosa, koji je uzrokovao pevačev razvod od Kristine Kije Kockar, pa su pale i teške reči.

Priča se povela oko rasturanja braka, a Gagi je rekao da svojoj ćerki Luni ništa nije zamerio.

"Nisam ništa, jer sve što se dešava u rijalitiju može i u životu da se dešava..."

"Moji fanove od mene traže da osudim Lunu kao "rasturačicu brakova"", dodala je Golubovićka, a onda je nastao haos u studiju.

foto: Printskrin Youtube

"Luna ništa nije uradila, samo su se poljubili. Ja sam ponosan na Lunu. Nilo mi je teško sve dok njegova mama nije ušla u rijaliti", rekao je Gagi braneći ćerku.

foto: Printskrin Youtube

"Ali on ima ženu, alooo... Kakva mama! Neću da se smirim...ne razumem... Nije problem što se razvodi zbog nje?! Ti si se super osećao što te žena ostavila i udala se za drugog muškarca?! Ja kad sam bila sa Mikijem Mećavom ništa nisam imala s njim, nikad se u usta nismo poljubili, pogotovo kad sam saznala da njegovoj ženi smetam", urlala je Jelena i dodala:

"Sve mogu da razumem, ali se prvo raščisti sve. Da je veza pukla, ona bi njemu vratila sve stvari pre rijalitija, a ne da on izađe iz rijalitija sa drugom ženom!"

foto: Printskrin Youtube

"Ne slažem se, jer on je ušao unutra i proradile su emocije", nastavio je Gagi svoju priču.

"Njega nije razvela Luna, nego je on sam sebe razveo", viknuo je bivši učesnik "Farme", Filip Đukić, sa čim se složila i Jelena:

"Ma, oboje su krivi! Ali zašto je ti kao roditelj ne posavetuješ i kažeš joj da bude s njim, ali tek kad se razvede! Jer niko na tuđoj sreći nije gradio svoju sreću", rekla je Jelena.

foto: Printskrin Youtube

"Ja sam srećan što je Luna zaljubljena. Srećan sam što je pored Slobe, znam koliko je teško biti u rijalitiju", rekao je Gagi.

foto: Printskrin Youtube

"Bravo za ovakvog oca! Šta reći", nastavljala je Jelena.

Pogledajte šta su još jedno drugom rekli:

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL SE NASTAVLJA: Anabela objavila poruke sa Slobinom suprugom! Evo šta je Kristina pisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track