VOLI FRIZERKU: Ovom ženom je Ivan Marinković zamenio Gocu!
Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

Otkrivamo

VOLI FRIZERKU: Ovom ženom je Ivan Marinković zamenio Gocu!

Stars -

Devojka učesnika „Parova“ Olja Marković donedavno bila zaposlena kao frizerka na jednoj televiziji, a sada u Švajcarskoj radi u kafiću da bi vratila dugove

Bivši muž Goce Tržan nekoliko meseci je u vezi s frizerkom Oljom Marković, koja je radila na jednoj televiziji s nacionalnom frekvencijom, saznaje Kurir. Interesantno je da njih dvoje dele isti problem - u ozbiljnim su dugovima!

Marinković je zbog toga ušao u „Parove“, a njegova partnerka ima problem sa zelenašima. Zato trenutno radi u kafiću u Švajcarskoj - kako bi isplatila sve nagomilane dugove.

Ivan je u rijalitiju kao nagradu dobio video-poziv dragoj osobi. On je odlučio da to bude njegova devojka Olja.

- Ljubavi, ti si jedan veliki borac koji ne spava. Znam kako ti je teško. I ja spavam po tri sata. Znam koliko ti mene voliš. Želim da znaš da sam ja u rijalitiju, i hvala ti što me razumeš. Falio mi je tvoj poziv. Emocije su takve kakve su. Šta se desi - desi se, ti znaš da to tako funkcioniše - rekao je Ivan, koji je u rijalitiju postao prisan s nekoliko cimerki.

foto: Dragan Kadić

Marinković je primetio da mu je devojka umorna:

- Nešto si mi neispavana. Je l‘ sve ono što smo se dogovorili pod kontrolom?

Olja je na to odgovorila kao iz topa:

- Ljubavi, sve teče po planu. Umorna jesam, ali znaš ti mene, odmoriću se kad se vratim.

Međutim, Ivanu je nešto bilo čudno.

- Nemoj da mi budeš sumnjičava. Nemoj da te uhvatim da vrdaš negde. Je l‘ me gledaš na Jutjubu? Nisam očekivala da ćeš da mi se javiš, ali ja znam koliko ti mene voliš. Ti znaš da se ja ne foliram, već kad mi pukne ku*ac, kažem šta mislim - objasnio je on.

Za kraj Olja je imala jasnu poruku:

- Budi baš takav kakav jesi. Imaš moju punu podršku. Ja se vraćam za mesec dana i jedva čekam da te vidim!

foto: Marina Lopičić

Podrška Goca objavila prepisku s Rašom

TI SI NAJVEĆI CAR, DIVIM TI SE NA POŽRTVOVANOSTI!

Goca Tržan, koja trenutno prolazi kroz veliku dramu zbog prozivki bivšeg muža, zahvalna je sadašnjem suprugu Raši Novakoviću na podršci i zaštiti. Pevačica je njihovu prepisku podelila na Tviteru. Bubnjar joj je napisao da je voli, a ona mu je onda odgovorila na duhovit način.

- Ti si toliki car i muškarčina da ti se ovaj moj nadrkani brka u meni divi. Hvala ti na lepoti, snazi i, pre svega, požrtvovanosti. Volim te, Milisave - napala je Goca uz objašnjenje:

- Nadrkani brka je moj alter ego u PMS, a Milisav je moj muž. I tako...

Raša joj se zahvalio i rekao joj da je obožava!

Goci prekipelo

ETO TI STAN, A JA ĆU S DETETOM NA ULICU!

Tržanka je odlučila da bivšem mužu preda ključeve stana u Mirijevu, koji su kupili na kredit kad su se venčali. Iako je pevačica deset godina plaćala mesečnu ratu od 500 evra, spremna je da mu prepusti kredit i napusti stan s njihovom ćerkom i mužem, samo da bi Ivan prestao da širi laži, zbog kojih je podnela i tužbu protiv njega. Gocini problemi s bivšim mužem su veoma potresli njenu majku Rosu, zbog čega je doživela infarkt.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Marina Lopičić, Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track