ISPOVEST ZORANINE MAJKE: Od 6. godine nema kontakt sa ocem, a dobro zna šta znači biti prosjak a šta princeza!
Foto: Printscreen

TEŽAK ŽIVOT PINKOVE ZVEZDE

ISPOVEST ZORANINE MAJKE: Od 6. godine nema kontakt sa ocem, a dobro zna šta znači biti prosjak a šta princeza!

Stars -

Pevačica Zorana Stefanov već duže od mesec dana se nalazi u rijalitiju "Zadruga", gde se sa ostalim učesnicima bori za glavnu novčanu nagradu, a njena majka Žaklina progovorila je o njihovom teškom životu.

Kakvi su vaši utisci do sada kada je Zadruga u pitanju?

Ja sam bas ponosna mama, posebno na Zoranu i sve sto se tamo dešava sa njom. Ja sam znala da Zorana nije bila ni svesna u sta ulazi. Ona je ušla kao pevačica da promoviše nju, Saru i Andreanu. Drago mi je da nije pokazala ni jedno drugo lice, da se nije utopila u taj rijaliti sistem i da zna da se odbrani. Shvatila sam jednu stvar da Zorana definitivno ne zna da popije ni čašu vina, da to nikako ne stoji dobro, ne utiče dobro na nju (smeh), to je sve mladost i ja to podržavam.

Zorana dosta liči na vas, vi imate petoro dece, kako ste se odlučili na to?

Kada sam ja rodila decu to su bile devedesete, teške godine što bi ljudi rekli, a ja sam stari inadžija. Bila sam jedinica dete bez roditelja, kod bake i deke sam odrasla u ovom dvorištu. Mislim da sam ja živi dokaz da novac ne kupuje sve. Ja sam uvek patila za tim nešto više, a to visš su verujte deca. Ja sam tek sad ispunjena. To je bila moja želja. Sa 15 godina sam rekla da ću imati petoro dece.

foto: Printscreen

Da li je bilo lako odgajati toliko dece?

Suprug je radio, ja nisam. Ja sam bila mama, bila sam domaćica. Ali igrom slucaja, deca i ja smo ostali sami, tako da sam ih ja sama odgajila. To je ono sto Zorana kaže, jednog momenta je u emisiji rekla, " nemamo mi svi uslove da živimo ovako, daj čuvajte ono što nam je sad ponuđeno, navikavajte se na lep život''. U principu ja mogu da kažem da smo mi tek sad počeli da stajemo na noge, ove dve ćerkice su u Nemačkoj i dobro napreduju. Ja radim već nekoliko godina, ali dok su bili mali to je bilo menjanje poslova, sama sam ih odgajila i Zorana odlično zna šta znači biti princeza ali biti i prosjak. I mi to ne krijemo, ja sam ponosna na to. Mislim da su zato moja deca bas takva kakva su. Ja bukvalno sve sa osmehom prihvatam, znam koliko ih volim i šta sve mogu da uradim za njih.

Kako se Zorana odlučila da ostane sa vama i da ne ode kod oca u inostranstvo?

Njih dve (sestre) su otišle jer je tad moglo tako, dva mlađa deteta su mogla da odu tamo zbog papira. Jednostavno, on je mogao samo njima dvema da uprilči to. A meni je bilo samo neka odu svoje pa će oni posle da povuku jedno drugo, znaš kako vec to ide. Tako da su one tamo završile školu. Mi se redovno posećujemo, ja odlazim tamo, one ovde dolaze. Mnogo su vezane, gde god da su one su jedna sa drugom i nenormalno se vole.

foto: Printscreen

Da li je Zorana vasa mezimica?

Zorana je maksimalno vezana za mene. I mogu da potvrdim da su svi vezani samo za mene jer oni su samo i mene znali kao roditelja, ponosna sam na to što je tako sa njihove strane. Volela bih možda da je to bilo drugačije, ali ponosna sam sto smo uspeli. Bilo je teško ali sada je super. Ja sam se prema njima postavila kao drug, rekla sam im da moraju da brane svoj stav, morate čak i meni da kažete kad nisam u pravu. Sukob generacije je normalna stvar, a ja sam se postavila tako da od njih napravim jake ljude, a ne da me drže za suknju. Čisto da grade svoje živote a ja sam tu negde, ja sam tu uvek.

Šta ste rekli Zorani kada vam je rekla da želi da se bavi pevanjem?

Ja sam bila protiv toga. Ona je dotrčala jedan dan i rekla je: "Mama, ja idem na audiciju za Pinkove zvezde". Ona je počela i pre toga da peva. Radila je tu sa osobom koju mi poznajemo privatno, imaš poverenja u nekoga normalno. I to je bilo super. Svaki doprinos sa njene strane značio je ali to je povlačilo i dosta briga. To sa Pinkovim zvezdama je bilo slučajno, odjednom je krenula ta lavina. Meni je trebalo dva meseca da se trgnem da vidim u čemu smo i sta je sve to. Ali sada mogu da kažem da sam ponosna na to.

Je l' se sećate šta je Zorana od prvog većeg honorara kupila sebi ili vama?

Kod mene vlada demokratija, ja prvo volim da potroše na sebe, sve ono što nisu mogli nekad. Tako da se dešavalo da Zorana potrsoši pare u gradu sa drugaricama, sve što je zaradila, ali isto tako kad ja kazžm nemam dovoljno za nešto, Zorana je uvek tu i za račune i za bilo šta. Nikad nije bilo da meni nije dala novac. Isto tako ako je njoj potreban, traži mi. Mi tako funkcionišemo, nemamo problem čiji je novac.

foto: Printscreen

Živeli ste u drugoj kući, kada ste se ovde preselii?

Živeli smo u Gaju, to je bila naša porodična kuća, gde smo živeli sa njihovim ocem, ali posle razvoda deca i ja smo otišli odande i došli ovde.

Kako je Zorana podnela razvod?

Super, to je bila dečja želja. Zorana od svoje šeste godine nema kontakt sa svojim ocem. Jednostavno deca su rekla da on ne postoji više i to je to.

Drugarice njene su nam rekle da je Zorana u gradu znala i da se potuče, je l' ste vi to znali?

Ja bih na to rekla, malo je na mamu. Ja to smatram da svako vreme nosi svoje breme. To je normalno, ponekad mi je drago što je takva, ponekad nije. Zna to da bude mač sa dve oštrice. Ali samo kad je u pravu i kad je neko njen drag napadnut. Pre će da skoči za drugog nego za sebe. Bilo je tu situacija, ja znam samo u kratkim crtama.

Da li je dovela dečka nekad kući?

Imala je vezicu od tri godine, ta neka prva ljubav se desila. To je prošlo. Sad je slobodna. Mislim da nije zaljubljena, da je zaljubljena ne bi bila u rijalitiju. Jer Zorana od svoje ljubavi pravi rijaliti sebi, špansku seriju, ona mora da režira sve (smeh).

Šta moze da uradi u rijalitiju, pa da vas razočara?

Seks, to je jedino. Ne možemo da vladamo emocijama, ljubav se desi, ali ne bih mogla da oprostim tako nešto. Ali sam dovoljno svesna da to ne može da se desi, znajući Zoranu. Ne da ne bih mogla da oprostim, ali eto šta ne bih volela da vidim svojim očima.

Šta bi Zorana uradila sa prvom nagradom?

Prvenstveno bi kupila stan u Beogradu, jer joj obaveze zahtevaju Beograd, a ovo je daleko. Do tada ćemo morati da plaćamo neki stan. Mislim da najviše razmišlja o mlađem bratu, ona bi da njega odvede u Beograd, da se on školuje. Kad se priča o novcu mi nikad ništa ne planiramo na veliko, malo po malo, ali prioritet joj je Bogdan. Ona o prvoj nagradi i ne razmišlja.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track