VIKTORIJINA PRIJATELJICA OTKRIVA: Ona ima problem sa srcem, infarkt može da je ubije svakog časa!
Foto: Damir Dervišagić

ZDRAVSTVENI PROBLEMI PEVAČICE

VIKTORIJINA PRIJATELJICA OTKRIVA: Ona ima problem sa srcem, infarkt može da je ubije svakog časa!

Stars -

Snežani Mišković Viktoriji naglo je pozlilo u nedelju uveče u rijalitiju "Zadruga", pa je produkcija odmah alarmirala Hitnu pomoć.

Pevačica je ubrzo prevezena u bolnicu gde su joj konstatovane srčane smetnje! Srećom, ovog puta se izvukla, ali su je lekari upozorili da ne sme da se nervira jer je bukvalno za dlaku izbegla infarkt. Inače, za sve su krivi veliki stres i konstantne svađe i prepucavanja sa Saškom Karan koja je ne ostavlja na miru.

foto: Printskrin

Viktorija je sada na terapiji, potrebni su joj mir, tišina i odmor, ali pitanje je koliko će uspeti da obezbedi sebi takve uslove dok je u rijalitiju! A da sve bude još gore, kada se vratila sa pregleda i ispričala cimerima šta su joj lekari rekli, Saška je rekla da joj je mnogo žao.

"Viki već dugo ima problema sa srcem i plašim se da stvarno može da je strefi infarkt. Nije joj prvi put da ima takav napad, ali u spoljnom svetu zna šta treba da radi i odmah zove hitnu koja stigne za desetak minuta, a tamo im treba vremena dok dođu. Važno je da ima njene lekove i da se ne nervira zbog budala", kaže prijateljica.

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs/Star)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track