MIKI KONAČNO PROGOVORIO O RASKIDU SA VODITELJKOM PAROVA: Reči Anđeline mame bile su brutalne!
Foto: Printskrin Youtube

NIJE IM BILO LAKO

MIKI KONAČNO PROGOVORIO O RASKIDU SA VODITELJKOM PAROVA: Reči Anđeline mame bile su brutalne!

Stars -

Miki Đuričić i Anđela Lakićević svoju ljubav započeli su u rijalitiju. Iako je Anđela sada voditeljka, tada je bila takmičar pa smo je mogli gledati kako javno razmenjuje nežnosti sa Mikijem. Njihova ljubav trajala je kratko, a on je sada otkrio nepoznate detalje.

Naime, pčelar iz Kupinova ali i rijaliti igrač ispričao je kako je okončana ljubav sa Anđelom, nekoliko meseci posle rijalitija, ali i ko je krivac za njihov razlaz.

"Druže, ja što sam imao tu devojku, mama, sestra, ujaci, familija, drugarice, svi su bili protiv. U stvari, bila je jedna drugarica i još jedna snajka što me gotivila. Od komšije do komšijskog kučeta svi su vikali "Šta ćeš sa njim? Seljačina". Mama htela da je otera iz kuće ako ostane sa mnom. Kunem ti se životom, mama rekla "Možeš da se seliš iz kuće ako ostaneš sa njim!" Posle rijalitija smo bili četiri-pet meseci u vezi, ali je stalno bio pritisak. Govorila je: "Nemoj tu da se parkiraš, videće mama!" Što se kriješ, pitao sam se", rekao je Miki ne spominjući direktno Anđelu, ali je svima bilo jasno o kome je govorio.

Pogledajte šta je još Miki rekao:

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track