DEJANA ŽIVKOVIĆ SE POHVALILA: Živim vrlo turbulentno i moja trenutna adresa su avioni!
Foto: Dado Đilas

ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

DEJANA ŽIVKOVIĆ SE POHVALILA: Živim vrlo turbulentno i moja trenutna adresa su avioni!

Stars -

Srpska manekenka Dejana Živković doputovala je sa svojim dečkom teniserom Damirom Džumhurom u Beograd kako bi proslavila svoj dvadeset i peti rođendan.

Dejana je rođendan proslavila u jednom beogradskom klubu, a Damir nam je ispričao na koji način je iznenadio svoju dragu.

"Kupio sam Dejani dosta poklona, i ja mislim da je zadovoljna", sa osmehom je rekao 37. teniser na ATP listi ne želeći da otkrije o čemu se radi, dok je manekenka zadovoljno klimala glavom, a zatim otkrila kako izgleda njen život otkada je u vezi sa Damirom.

Hvala svima koji su mi ulepsali ovo sjajno vece ❤️ #bdaygirl #25 ? I naravno hvala na divnim porukama ??

A post shared by Deyana? (@dejanazivkovic) on

"U poslednjih nekoliko meseci Damir i ja samo mnogo putovali. Pratila sam ga u stopu na njegovim turnirima, a sada smo došli u Beograd da proslavimo moj rođendan. Nažalost, ostaćemo samo nekoliko dana jer idem u Ameriku na dva meseca, gde ću imati poslovni angažman. Iskoristiću ovu posetu da uživam sa prijateljima koje dugo nisam videla, ali ću i trenirati kako bih ostala u formi", rekla je Dejana i istakla da se još nije preselila kod Damira.

"Živim vrlo turbulentno i moja trenutna adresa su avioni! Šalim se... Ja uglavnom nekoliko meseci provodim u inostranstvu, gde radim i pratim svog dečka na turnirima, ali mogu da kažem da je u Beogradu i dalje moj dom", kaže Dejana.

S obzirom na to da je njen izabranik nedavno napredovao na ATP listi, Dejana je otkrila i kako bodri dečka pre svakog meča.

"Sa Damirom mnogo pričam pre nego što izađe na teren, bodrim ga svim srcem i uvek mu kažem da mora da pobedi", rekla je Dejana, a Damir se nadovezao na njenu izjavu.

She designed a life she loved ❤️?

A post shared by Deyana? (@dejanazivkovic) on

"Ja sam vrlo sujeveran, to Dejana najbolje zna. Vodim računa o mnogo stvari pre meča! Verujte mi, imam rituale koje drugi igrači sigurno nikada ne izvode. Imam i srećne majice, šortseve, pa čak i gaće. Apsolutno o svemu mislim", iskren je Damir, koji ne krije da je ponekada i ljubomoran kada se radi o Dejani.

"Posedujem malu dozu ljubomore kada muškarci upućuju poglede prema mojoj Dejani, ali to je sve prirodno, ništa previše. Dejana mi nikada ne daje povoda da budem mnogo ljubomoran", zaključio je teniser.

Boat trip in Beautiful ?? #saintpetersburg #russia

A post shared by Deyana? (@dejanazivkovic) on

(Kurir/Alo, Foto:Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SADA LJUBI TENISERA: Ovo su bivši momci Dejane Živković!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track