ZORICA PROGOVORILA O VESNI I KEMIŠU POSLE 25 GODINA: Ona se poigrala sa životima moje porodice!
Foto: Dragan Kadić

PROŽIVELA PAKAO ZBOG KOLEGINICE

ZORICA PROGOVORILA O VESNI I KEMIŠU POSLE 25 GODINA: Ona se poigrala sa životima moje porodice!

Stars -

To nije smislila ona, već neko pametan. Tad mi je nastao pakao u porodici, a ja sam bila stalno lustrirana zbog nje i njenih veza, koje su krojile njenu karijeru

Zorica Brunclik tvrdi da je zbog Vesne Zmijanac proživela pakao! Pevačica kaže da joj je najstresniji period bio kad je počela da se zabavlja sa sadašnjim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, s kojim je Vesna bila u braku.

- Moja porodica i ja smo pre 25 godina mnogo plakali zbog Vesne Zmijanac. Tada je ona na mojoj grbači napravila startnu poziciju da uđe u svet poznatih. Vesnu sam upoznala kao pevačicu koja je pevala na vašarima i na Ibarskoj magistrali. Tada je imala samo dve pesme: „Vetar duva oko kuće“ i „Ori, Mile, al‘ duboko“. Onda je upoznala Kemiša, za koga se udala, i ja sam im čak bila na svadbi i nosila poklon. On joj je dao prelepu pesmu „Nevero moja“, a ubrzo su se i razveli - seća se Brunclikova.

foto: Damir Dervišagić

Ona kaže da joj je Vesna smestila:

- Neko pametan, a to nije Vesna jer ona tako nešto nije mogla da smisli, rekao je kako je ta pesma nastala zahvaljujući drugarici koja joj je otela muža. To je objavila u jednim novinama i tada je meni nastao pakao u porodici. Moja deca su imala problem, a ja sam bila stalno lustrirana zahvaljujući njoj i njenim vezama, koje su krojile njenu karijeru. Svi su me gledali kao babarogu. Ona je rekla da se ne seća da je bila u braku s Kemišem jer joj je bilo mnogo dosadno. Ja se sećam kako je mojoj porodici naneta nepravda i koliko smo mi imali problema. Poigrala se našim životima. Nas dve nikad nismo mogle da budemo drugarice - objasnila je Vesna u jednoj emisiji.

foto: kurir

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track