UČESNIK PAROVA OČAJAN ZBOG EREKCIJE KOJA TRAJE 2 MESECA: Bojim se prvog seksa, plašim se da će me neko povrediti!
Foto: Printscreen YT

PRVO JE BIO SREĆAN, A SADA...

UČESNIK PAROVA OČAJAN ZBOG EREKCIJE KOJA TRAJE 2 MESECA: Bojim se prvog seksa, plašim se da će me neko povrediti!

Stars -

Modni stilista i dalje ima erekciju, koja sada traje već dva meseca, i kako kaže, bukvalno je postao talac svog penisa jer njegov polni organ se našao u centru pažnje.

Neven Ciganović je nakon operacije nosa dobio pripaizam, bolnu neželjenu erekciju, izašao je iz bolnice i pokušava da svoj život dovede u normalu.

"Ok sam, iako nisam skroz ozdravio. Boli me kad idem napolje i kad moram da se utegnem u usku odeću. Ne mogu da nosim suknju. I trenerka je uska odeća. I veš me steže. Odeća me mnogo sputava. I imam osećaj da mi svi bulje u međunožje. Izbegavam gužve da me neko ne bi dole povredio", izjavio je bivši učesnik "Parova".

A post shared by Neven (@nevencigi) on

On se požalio da se plaši budućih intimnih odnosa.

"Dignut mi je već dva meseca. Kad si pod opštom anestezijom, do toga može da dođe. Čitao sam malo i informisao se o tome. To što je i dalje u erekciji, to je posledica mojih krvnih sudova. Doktor mi je rekao da ta bolest, prema njegovom iskustvu, traje oko tri meseca. Znači još mesec dana moram da izdržim s tom nuspojavom. Kroz nekih mesec dana bih mogao da imam i seksualne odnose. Ali, s obzirom na situaciju, neću tako rano. Malo se i bojim prvog seksa", zaključio je Ciganović.

A post shared by Neven (@nevencigi) on

Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Printscreen/YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja