Nina Badrić: Moje grudi su prirodne

Intervju

Nina Badrić: Moje grudi su prirodne

Stars -
Nemam silikone i nisam imala estetske operacije. Nažalost, mnoge žene su preterale i pre zahvata su bile mnogo lepše, kaže popularna hrvatska pevačica

Savršena i u četrdesetoj!Nina Badrić u petak će zapevati u Beogradu, u klubu „La Foli“ na Kalemegdanu, gde će se družiti sa srpskom publikom, koja je ovu hrvatsku pevačicu podržavala od početka njene karijere.- Za Beograd me vežu izvrsni koncerti, prepun Sava centar, dva koncerta u jednoj večeri u Pozorištu na Terazijama za Dan zaljubljenih prošle godine... Svaka publika je specifična na svoj način, a u Beogradu sam uvek doživljavala lepe stvari, koje ću celog života pamtiti. Taj grad ima neku pozitivnu energiju, a danas u njemu imam i mnogo prijatelja, tako da se unapred radujem što ću ih sresti.♦ Mislite li da ste mogli bolje da se plasirate na Evroviziji?- Prošla sam kako sam prošla, važno je da sam zaista dala sve od sebe i zadovoljna sam svojim nastupom. No, ne bih više nikad išla na to takmičenje, jer je ipak više okrenuto ka geografiji, a manje prema muzici. Pre Evrovizije ste imali „konflikt“ s Jelenom Rozgom. Šta se zapravo desilo?- Konflikta nije bilo nikad i s Jelenom sam u korektnim odnosima. Imali ste veliku podršku od Željka Joksimovića kada je u pitanju Evrosong. On je rekao da je dosta lobirano za pobednicu. Šta vi mislite o tome?- Evrosong i jeste lobiranje zemalja, i to se zna. Željku i ovim putem upućujem sve čestitke na sjajnom plasmanu. U kakvim ste odnosima s bivšim mužem Bernardom Krasnićem?- Izvrsnim! (smeh) Volite li mlađe muškarce?- Volim da budem voljena, a kad se ljubav desi, sve naše teorije padaju u vodu: mlađi, stariji, deblji, mršaviji, nacionalnost, zanimanje, boja kože i tako dalje. Jeste li pristalica nudizma?- Ne! Koliko je dobar seks važan za uspešnu vezu i brak?- Šta vi mislite? Jesu li silikoni za vas strana stvar?- Jesu. Nemam silikone i nisam imala estetske operacije. Možda jednog dana, ali još uvek svemu uspešno odolevam. Lepota žene je za mene u drugim stvarima, ali, ako neka žena nije zadovoljna svojim izgledom, neka radi korekcije. Nemam ništa protiv toga, sve dok je u svrsi ulepšavanja. Nažalost, mnoge su preterale i pre operacije su bile mnogo lepše žene. Zbog čega ste u mladosti, ili sada, imali kompleks?- Nisam imala komplekse, bila sam devojčica koja je uživala u detinjstvu, i to je možda bio najlepši period mog života. Bezbrižnost je bila vrhunac svega. Šta mislite o Jeleni Karleuši, Ceci Ražnatović i Severini?- Uspešne i lepe žene! Kad planirate da se ostvarite kao majka?- Postoji vreme za sve, pa i za porodicu. Ali, smatram da se sve događa s razlogom i ponekad treba biti miran i strpljiv.

Arena za mene nije veliki zalogajNina je za 27. oktobar zakazala koncert u Beogradskoj areni i smatra da to nije preveliki zalogaj za nju.- Da mislim da jeste, ne bih pravila koncert upravo u Beogradskoj areni. Nije važno koliko će ljudi doći, ali sigurna sam da su oni koji dođu moja istinska publika. Arena je došla u obzir prvenstveno zbog tehničkih i scenskih uslova koji će pratiti turneju. Zamislila sam jedinstvenu vizuelnu produkcijsku priču koja će ući u sve dvorane regije. Prvi koncert će biti 19. oktobra u Zagrebu, u dvorani Doma sportova, a posle toga dolazim u Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track