NATAŠINA ĆERKA PRIHVATILA MAMINOG NOVOG MUŽA, ALI JEDNO JOJ IPAK SMETA: Evo zbog čega je mala Hana ljuta na Bekvalčevu
Foto: Dragana Udovičić

LJUTA!

NATAŠINA ĆERKA PRIHVATILA MAMINOG NOVOG MUŽA, ALI JEDNO JOJ IPAK SMETA: Evo zbog čega je mala Hana ljuta na Bekvalčevu

Stars -

Pop pevačica Nataša Bekvalac uživa u bračnom životu nepunih mesec dana sa svojim izabranikom Lukom Lazukićem, sa kojim je odmah po povratku sa egzotične destinacije počela i da živi.

Nakon svečane ceremonije na Ibici, gde su se Nataša i Luka zavetovali na večnu ljubav, ovaj popularni par uživa u srpskoj prestonici i zajedničkom životu.

S obzirom na to da je u petom mesecu trudnoće, Nataša je uveliko počela da nosi komotniju i udobniju odeću. U kežual odevnoj kombinaciji i sa osmehom na licu, ona je popodnevne sate provela u druženju sa prijateljicama koje su je brižno ispratile do samog ulaza u zgradu kako trudnica ne bi vozila svoj auto.

foto: Dragana Udovičić

"Nakon nezaboravnih dana koje su zajedno proveli na Ibici, Nataša sada razmišlja o odlasku u Beč gde je planirala da se porodi. Lekari, koji vode njenu trudnoću, nalaze se u Beču i ako sve bude kako je planirala, porodiće se tamo. S obzirom na to da se takve stvari ne mogu isplanirati do najsitnijeg detalja, ona je pripremila sve i za porođaj u Beogradu ukoliko beba dođe ranije. Ipak, njena želja je da joj se ćerka rodi van Srbije. Ona i Luka su planirali da se pred porođaj presele u Austriju, gde će i ostati nekoliko meseci. U izboru imena za naslednicu najviše učestvuje mala Hana, ali Nataša još nije aminovala nijedno ime koje joj je predložila", kaže kroz osmeh naš izvor blizak pevačici i dodaje:

foto: Dragan Kadić

"Hana je super prihvatila Luku, ali je bila malo ljuta što nije prisustvovala venčanju. Ipak, Nataša je bila neumoljiva da joj popusti zbog škole. To je još jedan razlog što bi Hana volela da joj se mama porodi u Beogradu, jer u suprotnom ne bi mogla istog časa da vidi sestru."

Podsećanja radi, Nataša i Luka zajedno su od aprila ove godine, a lepa pevačica je na putovanju u Grčkoj saznala da je u blagoslovenom stanju, nakon čega je par prekinuo letovanje i srećnu vest podelio sa svima. Bekvalčeva je više puta istakla da se uvek vodila svojim osećanjima, i da se zato odlučila i na ovakve životne korake, iako neki smatraju da se sve brzo izdešavalo u njenom životu.

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs/Puls/T.V. Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NATAŠA BEKVALAC OBJAVILA URNEBESAN SNIMAK: Pevačica podelila sa fanovima kako se oseća u trudnoći! Plakaćete od smeha!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track