(VIDEO) URNEBESNO: Najveći blamovi poznatih voditelja koji će vas nasmejati do suza!
Foto: Fonet, Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

LAPSUSI

(VIDEO) URNEBESNO: Najveći blamovi poznatih voditelja koji će vas nasmejati do suza!

Stars -

Poslovica "Ko radi, taj i greši" važi i u slučaju voditelja, ali postoje neke greške koje nas iznova i iznova zasmejavaju.

Ovo su najveći blamovi i lapsuse naših poznatih voditelja, nasmejaće vas do suza.

Žika pobrkao lončiće Čuveni voditelj Radio-televizije Srbije, Živorad- Žika Nikolić slobodno može da dobije nagradu za kralja lapsusa. Sigurno ste gledajući Žikinu Šarenicu nailazili na lapsuse i to u udarnom terminu koji ova emisija ima. Ali, odlučili smo da vam prikažemo one koji će vas ostaviti bez komentara. Pa da krenemo od poslednje koji se desio sada u nedelju.

Ovog puta pobrkao je praznike, u nedelju su hrišćanski vernici proslavljali Krstovdan, a Žika je pričao o Spasovdanu. Tako je na početku emisije rekao da je Spasovdan, a gošća ga je u 31:21 minutu ispravlila da je pobrkao praznike.

Sledeći u nizu je kada je umesto Hristos se Rodi, čestitao Vaskrs. Ceo studio mu se tom prilikom smejao.

Nakon ovoga ljutito se obratio dečaku iz Ljiga koji je čitao predugačku pesmu „Moje selo". Ne znajući da reklame nisu počele i da mu je mikrofon uključen, Žika je uzviknuo: „Alo, j*b*te, skrati to! Nije to pesma za Nobela!" Ovo nije bio prvi put da je opsovao.

Žika Šarenica ponovo "Ti ćeš kad porasteš biti kao Novak i pobedićeš Marija i Nadala, a ti ćeš biti kao Ana i dobro ćeš da se udaš", rekao je Žika Šarenica obraćajući se mladim teniserima i ponovo navukao na sebe gnev javnosti zbog širenja negativnih stereotipa o ženama.

Žika se potom i izvinio.

"Pošto je veliki broj žena uvređen zbog mog postupka u emisiji "Žikina šarenica" to samo znači da su one u pravu, a da sam ja pogrešio. Zbog toga se najiskrenije izvinjavam mojoj mladoj gošći Eleni, svim ženama Srbije, kao i Ani Ivanović što sam suprotno dobrim namerama učinio da se njeno ime nađe u neprimerenom kontekstu", navedeno je u saopštenju RTS-a. Žika se posle toga ponovo šalio na ovu temu.

Novi Sad, ali na engleskom Dok je radila na televiziji "Avala", voditeljka Adriana Čortan je Novi Sad prevela na engleski jezik.

Naime, svoju gošću iz inostranstva je intervjuisala na engleskom jeziku i pitala ju je da li joj je ovo prvi put da dolazi u Novi Sad, Suboticu, ali je Novi Sad nazvala New Now.

Jovana Joksimović Jovana Joksimović je pre nekoliko godina na televiziji "Pink" sa sagovornikom pričala o nezaposlenosti, te je rekla. - U Srbiji ima 750.000 nezaposlenih, što je jedan grad veličine Loznice.

Jovana Joksimović U januaru 2011. Jovana je pokušala da najavi sportski prilog. Počela je zbunjujućom najavom: “Prvog ovogodišnjeg grend slema, teniskog turnira u januaru”, a najavu je završila tako što je Srđan Predojević uskočio, objasnivši da je ipak reč o prilogu o rukometu.

Ipak, da se takve stvari dešavaju, te da nepogrešivih nema, objasnila je i ona sama u jednom intervjuu.

"U živom programu se dešavaju greške. To i nije lapsus, ne mogu takve stvari da nazivam lapsusima. Jutarnji program Televizije “Pink” emituje se uživo i traje četiri sata, tako da se greške dešavaju", rekla je Jovana uz negodovanje što se oko grešaka diže prašina.

foto: Vladimir Šporčić

Nada Macura i ulica gospodara Vučića

Iako nije voditeljka, Nada Macura se kao portparol Hitne pomoći često pojavljuje na televiziji i tako je bilo i tog jutra kada je napravila gaf.

Ona je preimenovala jednu beogradsku ulicu, nasmejala sve gledaoce jutarnjeg TV programa, a na društvenim mrežama je gaf za samo nekoliko sati postao pravi hit.

"Oko tri sata sudar tramvaja i automobila. To se desilo u ulici Gospodar Vučića... Aleksandra Vučića... Gospodara... Tu je došlo, kod broja 94", rekla je Nada.

Nada Macura je, čini se, i sama bila zatečena ovim gafom. Tog dana je napravila i drugu grešku u uključenju u drugu emisiju.

Nina Seničar Nina Seničar je u Italiji i Americi radila kao manekenka, viđamo je u brojnim filmskim ulogama, ali izgleda da joj je voditeljstvo u poslednje vreme najdraže.

Ona je, naime, prvo vodila kviz "Ja volim Srbiju", a trenutno je gledamo u emisiji "Tvoje lie zvuči poznato" koju vodi umesto Marije Kilibarde. I dok neki kukaju za popularnom Marom, drugima je Nina pravo osveženje. Ali, jedno je sigurno - i ona ume ponekada da lupi, i to baš fino.

Atraktivna glumica i voditeljka talent šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" nedeljama zabavlja gledaoce kraj malih ekrana svojim seksi telom, ali i lapsusima koje napravi dok vodi emisiju. Jedan od poslednjih u nizu lapsusa je bio kada je Editi Aradinović rekla: "Da sednem pored tebe jer me bolu noge". Gledaocima je uši zaparao i lapsus koji je napravila u prošloj emisiji kada je umesto "obojica" rekla "obadvojica".

"Meni je najbitnije da budem nesavršena i apsolutno radim na tome. Ja ne volim uštogljene, savršene voditeljke, ni osobe ni glumce, meni je to dosadno. Skroz je okej da imam koji lapsus i imaću ih još više, verujte mi, zato što snimam i snimam i onda lupetam gluposti ponekad. Ja se toga ne bojim", kaže Nina Seničar, otkrivši da je za lapsuse kriv umor.

foto: Printscreen YT

(Kurir/Blic, Foto:D. Dervišagić/Z. Jevtić/Fonet)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VIDIM DONIJELI STE OVE ROBOTE: Ceo Balkan vrišti od smeha zbog ispale crnogorske voditeljke!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track