Najnovije vesti

IVAN MARINKOVIĆ SE SPASAO SIGURNE ROBIJE: Evo kako ga je Alen Azarić IZVUKAO U POSLEDNJI ČAS!
Foto: Printscreen

Veliki prijatelj

IVAN MARINKOVIĆ SE SPASAO SIGURNE ROBIJE: Evo kako ga je Alen Azarić IZVUKAO U POSLEDNJI ČAS!

Stars

Problem između bivših supružnika Goce Tržan i Ivana Marinkovića, više manje je svima poznat.

Po poslednjim pričama, koje su prepravile portale, Goca je rekla da je više ne zanima i da neće da plaća kredit za stan, u kom je njen bivši suprug Ivan sudužnik.

Po pričama koje kruže, Goca je poslednje tri godine plaćala rate za stan, samo iz poštovanja prema Marinkovićevoj bolesnoj majci, kako ona ne bi ostala na ulici, jer je njen stan stavljen pod hipoteku, kako bi Goci bio odobren kredit. Kada je Marinkovićeva majka umrla, Goca je obavestila Ivana kako više neće plaćati rate za stan, kako će se iseliti iz istog i kako je isti plaćala samo zbog njegove bolesne majke. I tu se agonija nije završila...

Zbog neplaćanja alimentacije, popularna pevačica je tužila Marinkovića, koji je trebao da ode u zatvor, jer po našem zakonu, ako ne plaćaš alimentaciju, ideš na robiju!

foto: Kurir

I taman kada se pomirio sa tim da će iz Parova u novu izolaciju, tačnije zatvor, bivši Ivanov cimer doktor Alen Azarić je rešio da Marinkovića spasi robije i plati Ivanove dugove!

„Ivanu Marinkoviću sam obećao da će biti gospodin čovek. Onakav kakav jeste i kakav je rođen i dok sam ja živ, neću dozvoliti da Ivan bude omalovažavan i osramoćen od strana osoba koje se drže lažnog morala i glume visinu, a nemaju ni za kiflu. Zato sam rešio da stvari uzmem u svoje ruke i da platim ono što duguje za alimentaciju, što sam danas i uradio“ - kaže Azarić.

Ako joj je bio cilj da bivšeg otera na robiju, Tržanka očigledno nije računala na ovako nešto, a zaplet priče se tek očekuje, obzirom da je Ivanova sestra Teodora Marinković presavila tabak i tužba protiv Goce je već u procesu za naknadu štete, obzirom da Teodora potražuje svoj deo stana, koji joj po zakonu pripada, a za koji im sledi oduzimanje, jer je popularna pevačica prestala da plaća kredit, a nije skinula hipoteku sa stana Ivanove majke, iako je presuđeno na razvodu da to uradi najkasnije do 2015-e godine.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...