(FOTO) PAROVI U ŠOKU: Pojavio se Snežin dečko, evo kako izgleda! Posle svega, ona otkrila pravu istinu!
Foto: Printskrin

NIKO JOJ NIJE VEROVAO

(FOTO) PAROVI U ŠOKU: Pojavio se Snežin dečko, evo kako izgleda! Posle svega, ona otkrila pravu istinu!

Stars -

Snežana Jovičić je često na meti napada da lažira ljubav sa svojim momkom Stefanom, on je dolazio u studio, a ona je posle toga odlučila da progovori.

Naime, dolaskom njenog momka u studio, svi su ostali iznenađeni.

foto: Printskrin

Potom je Sneža otkrila zbog čega njen momak nije želeo da dođe na žurku i pridruži se njoj u vili "Parovi" na neko vreme.

"Moj dečko Stefan je bio u emisiji "Upoznajte Parove". Kao što su gledaoci mogli videti moj dečko nije neko ko ima veze sa javnim životom, samim tim mu je bilo jako teško da dođe u studio, stane ispred kamera i priča o nama i našem odnosu. Ja prva nisam osoba koja voli o tome da priča, više volim da naše momente kad smo zajedno ne zna niko i da to ljubomorno sačuvam za nas dvoje. Razumem ga u potpunosti što nije došao ranije posebno što sam svesna toga da se ovde mora suočiti sa vukovima i hijenama, kao i da će ga izbombardovali pitanjima i počastiti uvredama u šta smo se sinoć i uverili svi. On je imao želju da mene vidi, zagrli i poljubi, zato je i rekao da želi da siđe na žurku. To što je došao u studio i podržao me više mi je značilo nego bilo koja druga reč koju je izgovorio, a koju nažalost nisam mogla čuti jer su ukućani bili jako bezobrazni i prema njemu i prema meni. Naša ljubav je pobedila mnoga zla i mnoge prepreke tako da su spletke učesnika i uvrede nebitne za nas dvoje", rekla je ona.

foto: Printskrin

Sneža je otkrila i koga želi da vidi van vile.

"Ana Spasojević - devojka po ceo dan spava, ni u čemu ne učestvuje kao na početku, želi da ide kući i istina je da se nije snašla u ekipi. Više nije bitna za ovaj šou", rekla je ona.

foto: Printscreen

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track