(FOTO) OVO JE DARIN NOVI DEČKO: Smuvala bivšeg košarkaša Partizana!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

OPA, BATO

(FOTO) OVO JE DARIN NOVI DEČKO: Smuvala bivšeg košarkaša Partizana!

Stars -

Bubamara je poslednjih sedam meseci u ljubavi sa Nemanjom Bezbradicom, koji je do pre dve godine igrao u Partizanu, a trenutno nosi dres kluba Beovuk 72

Dara Bubamara u vezi je sa košarkašem Nemanjom Bezbradicom.

Pevačica i košarkaš od marta uživaju u ljubavi, a kako naš dobro upućeni izvor tvrdi, njihova veza je toliko jaka da se ne razdvajaju.

Ne razdvajaju se

- Upoznali su ih zajednički prijatelji na Darinom nastupu u jednom beogradskom klubu. Varnice su sevnule već na prvi pogled. Nemanja je odmah počeo da je obasipa pažnjom, pa je ubrzo njegova upornost urodila plodom. Bubamari se dopao jer je pravi džentlmen i vrlo je duhovit. Tada su razmenili brojeve telefona i već sutradan su otišli na ručak. Na prvom sastanku su se i smuvali - ispričao je izvor blizak Dari.

On kaže da pevačica nikad nije bila srećnija.

- Bukvalno se ne razdvajaju. Oboje su srećni i zaljubljeni. Nemanja je drži kao malo vode na dlanu. Dara blista i uvek je nasmejana, a čak je i najbliže prijatelje upoznala s novim izabranikom. Svi su bili oduševljeni kakav su par, i svi joj govore da je on pun pogodak za nju. Ona se pohvalila prijateljici da se nikad nije osećala ovako i da misli da će veza s Bezbradicom potrajati - zaključio je jedan od Bubamarinih prijatelja.

foto: Dado Đilas

Izbegavaju medije

Dara nije želela da otkrije ko je njen novi dečko, ali je potvrdila da je u vezi sa sportistom.

- Srećna sam i ispunjena. Konačno imam muškarca kakvog sam želela. Non-stop smo zajedno i ispunjava mi sve želje. S njim ne želim da se slikam niti da se pojavljujem u javnosti, ali ako nas neko ulovi, okej. Mi se ne krijemo, normalno funkcionišemo. Nemam nameru nikome da se pravdam, zaljubljena sam, radim u zemlji i inostranstvu punom parom i sve mi lepo ide u životu - rekla je Dara nedavno za Kurir.

foto: Dragana Udovičić

Prijateljstvo

SA BIVŠIM U ODLIČNIM ODNOSIMA

Dara Bubamara iza sebe ima jedan brak. Ona je bila udata za Milana Kesića, biznismena iz Pariza. Tokom višegodišnjeg braka dobili su sina Kostu. Njih dvoje su se razišli prošle godine, ali, kako tvrde dobro obavešteni izvori, još uvek su u braku i njihov razvod će biti okončan sledeće godine. I pored razlaza ostali su u odličnim odnosima.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVI SU GLEDALI U NJENE GRUDI: Zastaće vam dah kada vidite kako Dara Bubamara trenira!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track