TAMARA ĐURIĆ PROGOVORILA O UCENAMA: Bila sam šokirana, tražili su mi 50.000 evra!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

UKRALI JOJ TELEFON

TAMARA ĐURIĆ PROGOVORILA O UCENAMA: Bila sam šokirana, tražili su mi 50.000 evra!

Stars -

Tamara Đurić je doživela težak udarac kada su prekjuče u javnost dospele njene privatne fotografije, jer nije želela da plati određenu sumu onima koji su joj ukrali telefon.

"Prvo, moram da vam kažem da nemam čega da se stidim. Telo sam dovela do savršenstva i sa te strane sam mirna. Ipak, šokirana sam činjenicom da je neko otišao toliko daleko da plasira moje fotografije u medijima", kaže Tamara i dodaje:

"Danima sam primala pozive sa nepoznatog broja. Devojka koja je navodno pronašla moj telefon tražila mi je 50.000 evra kako bih telefon dobila nazad. Kada sam to čula, moram vam priznati da sam se šokirala. Ipak, nije mi padalo na pamet da dajem novac. Kada sam toj devojci rekla da ću slučaj prijaviti policiji, pozivi su na nekoliko dana prestali, međutim, ponovo su nastavili da me zovu", otkriva Tamara.

Iako ju je ova situacija neprijatno iznenadila i iznervirala, Tamara nije želela da bude žrtva ucene i, kako kaže, nema zbog čega da je bude sramota. Ona ipak ne želi da upire prst ni u koga jer je, kako kaže, sve moguće.

foto: Dragan Kadić

"Zaista ne mogu da vam kažem da li sumnjam u nekoga jer mi je telefon nestao dok sam bila u klubu sa drugaricama, međutim, sve je moguće. Možda ga je neko namerno uzeo", iskrena je Đurićeva, koja ne vidi ništa vredno osude u fotografijama do kojih smo došli:

"Iskrena da budem, ja ne vidim ništa strašno u svojim provokativnim fotografijama. Svaka devojka koja ima dečka voli da ga obraduje nekom takvom slikom. Lako je moralisati i pričati da je to strašno, a svedoci smo da današnje devojke na društvenim mrežama objavljuju još provokativnije fotografije", završava Tamara.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, poznatu starletu su ucenjivali pre nekoliko meseci, s tim što se tada radilo o slikama njenog dečka Makarone. Nepoznata devojka takođe je tvrdila da će objaviti kompromitujuće fotografije Dejana Palića ako ne plate otkup. Tamara ni tada nije želela da pristane na ucenjivanje, pa su zbog njenog čvrstog stava da ne da novac ucenjivači od te priče odustali.

Zbog činjenice da se Tamara i sama svakodnevno slika polugola i na svojim profilima na društvenim mrežama predstavlja u provokativnom izdanju, pitanje je kakva je tek privatna arhiva. Bilo kako bilo, čini se da je Đurićeva sve stoički podnela, a ubuduće će sigurno bolje paziti gde ostavlja mobilni telefon.

(Kurir/Alo/D.Rakočević, Foto:Aleksandar Jovanović Cile)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TAMARA ĐURIĆ POKAZALA TALENAT: Zapevala prezahtevan narodnjak i svi zanemeli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track