MIRA ŠKORIĆ U ORIGINALU SKINULA ZORICU BRUNCLIK: Svi su tu, a Kemiša nema!
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

Tvoje lice zvuči poznato

MIRA ŠKORIĆ U ORIGINALU SKINULA ZORICU BRUNCLIK: Svi su tu, a Kemiša nema!

Stars -

Folkerka se u šouu našalila na račun koleginice i njenog muža. Dragana Mićalović briljirala kao Džej Ramadanovski, a Tijana Dapčević kao Dara Bubamara

Mira Škorić će se u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, koji se nedeljom emituje na TV Prva, naći u ulozi Zorice Brunclik. Ekipa Kurira bila je na snimanju šoua i uverila se da je folkerka imala veliki izazov - s maskom i cvećem na licu, po kojem je Brunclikova prepoznatljiva, Mira je uživo, u pratnji orkestra, izvela hit „A tebe nema“.

foto: Damir Dervišagić

Nakon toga se u svom stilu našalila sa Zoricom i njenim mužem.

- Kemiša sam poslala u Pariz da svira, da ne bismo izgubili tezgu, a ja sam došla u TLZP - rekla je Škorićka.

foto: Damir Dervišagić

Kasnije smo o tome razgovarali s Mirom.

- U momentu mi sine nešto, lupim i to je to. Bilo je fenomenalno, maskeri su uradili odličnu masku, ma publika se oduševila. Zaista sam se potrudila. Zorica je jedan poseban, jedinstven i najbolji vokal što se mene tiče, trebalo je to izneti kako treba. Prvo, njene pesme su veoma teške, a drugo, karikirati i imitirati nju baš je zahtevno. Međutim, sve sam lepo uklopila. U principu, suština je da sam donela to na svoj način, pa su se u momentu zapitali: „Da li je realno, da li je to stvarno Zorica“. Bila sam na nivou zadatka i presrećna sam. Bila mi je čast i zadovoljstvo da budem Zorica. Zanimljivo je što sam s orkestrom uživo izvela Zoričinu pesmu, bez matrica. Stvarno sam ponosna - kaže folk zvezda za Kurir.

foto: Printscreen

S druge strane, Dragana Mićalović sjajno se pokazala u ulozi Džeja Ramadanovskog, dok je Edita Aradinović imitirala Bijonse. Banetu Vidakoviću odlično je legla Tina Tarner, pa se sve vreme pućio silikonskim usnama. Tijana Dapčević skinula je Daru Bubamaru u originalu. Stevan Anđelković bio je počastvovan što je dobio zadatak da imitira Tošeta Proeskog. Mladi pevač nije krio nervozu što peva pesmu pokojnog kolege.

foto: Damir Dervišagić

Aljkava

BEBI POKAZALA ISKRZALE NOKTE!

Bebi Dol bila je u koži Merime Njegomir. Pevačica je nervozno šetkala u bekstejdžu, a kada je sela na stolicu da se odmori, pokazala je iskrzale zelene nokte. Bebi je očigledno zaboravila da sredi nokte i u takvom izdanju izašla je na scenu.

foto: Damir Dervišagić

Promena

Aleksandra šeta plava sočiva!

Aleksandra Radović na snimanje je došla kao plavooka. Prvi je to primetio Andrija Milošević, pored koga sedi u žiriju, a onda i ostali. Pevačica je dobila samo pozitivne komentare, pa će verovatno često nositi plava sočiva.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić, Prinscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MIRA ŠKORIĆ IZNENADILA ĆERKU: Svojoj naslednici priredila ludu rođendansku zabavu

​​​​​​​

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track