DEJANOVA PRIČA UZDRMALA JE SRBIJU: 8 godina nije video dete! Supruga i njena porodica su mu napravili pakao od života!
Foto: Printskrin Youtube

TUGA JEDNOG OCA

DEJANOVA PRIČA UZDRMALA JE SRBIJU: 8 godina nije video dete! Supruga i njena porodica su mu napravili pakao od života!

Stars -

Dejan Kostić, čovek kome je dozvoljeno da viđa svoje dete samo na jednoj raskrsnici u Velikoj Plani, u emisiju "Tajne Parova", ispričao je učesnicima šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" i svim gledaocima kako je došlo do toga.

Na samom početku, Dejan je objasnio svoj odnos sa bivšom suprugom i kako je došlo do krivične prijave.

"16 godina sam stariji od bivše supruge. Njeni roditelji su me ucenili da postupam po njihovim zahtevima kako bi uspeo da viđam svoje dete, ja sam to odbio, i nakon par dana sam dobio krivičnu prijavu, u kojoj piše da sam je udarao pesnicama i nogama po glavi, a ona je onda odvedena na pregled, gde je utvrđeno da ona nema povreda, ali sam i pored toga dobio prijavu", rekao je on i dodao:

"Bivša supruga i ja smo se dogovorili da postimo, a nakon pokrenutog krivičnog postupka, u prijavi je pisalo da sam ja pripadnik opasne verske sekte "Prirodni naturisti" i da sam je zbog toga izgladnjivao i postom pokušao da je ubijem. Mi se nismo svađali, bili smo na distanci, ona nije bila zainteresovana ni za jedan oblik zajedničkog života".

foto: Printskrin Youtube

Dejan je potom otkrio veoma čudne detalje sa suđenja.

"Sudija je svakog meseca zakazivao suđenje sem meseca avgusta zbog godišnjeg odmora, ali se javni tužilac nije pojavljivao na suđenju pune 4 godine, iako je sudija svaki mesec zakazivao suđenje. Kao časnom čoveku iz jedne male sredine, mnogo mi je bilo stalo da dokažem da nisam kriv. Ja nisam nikada ni prekršajno kažnjavan, a pored javnog tužioca, ni moja bivša supruga se ni jednom nije pojavila na suđenju. Posle te četiri godine njihovog ne pojavljivanja, sud je proglasio predmet zastarelim i obustavio postupak", rekao je on.

On je otkrio koliko dugo nije video svoje dete, i šta sve preživaljava tokom tih godina od strane bivše supruge i njene porodice.

foto: Printskrin Youtube

"Presuda je bila da u više vremenskih termina održavam lične odnose sa detetom, ali je to trajalo samo dok je postupak bio u toku. Nakon pravosnažne presude suda više od 8 godina nisam video dete, jer je bivša žena je izjavila da ne želi da poštuje sudsku odluku", rekao je Dejan, a onda otkrio šokantne detalje:

"Raskrsnica u Velikoj Plani je bila predviđena za primopredaju deteta, i ja sam na to mesto dolazio u zakazanom terminu za primopredaju dve godine, ali nje i deteta nije bilo. Nakon toga, detete su do te raskrsnice dovodili članovi njene porodice, isključivo u grupi, braća, roditelji, rođaci, a onda se oni sakriju iza zgrade kod raskrnice, tašta mi sa detetom priđe na 5 metara i pokaže srednji prst, i onda samo povuče dete za ruku, okrene se i ode. Ukoliko bih ja tada priša da preuzmem njeno dete, ostali bi iskakali iz zasede, pa sam tako više puta zadobijao i fizičke povrede, ali nikada nisam uzvraćao. Oni su me pljuvali i tukli više puta, mislim da je to ostavilo neki utisak na dete. Najteže mi je padalo to kada su oni vršili psihičke pritiske na dete, gde dete meni samo kaže da neće samnom. U meni je samo preovladao razum da fizički ne krenem na njih", rekao je Dejan.

foto: Printskrin

On otkriva i da je tek nakon razvoda saznao da njegova supruga boluje od poremećaja ličnosti.

"Ustanovljeno je da moja bivša supruga ima poremećaj ličnosti, i da svaki moj potez smatra kao neprijateljski".

Dejan je otkrio i da je njegova bivša supruga stvorila uslovni refleks na bol kod deteta.

"Centar za socijalni rad je pitao dete sa kim želi da živi. Moja bivša supruga je stvorila uslovni refleks na bol detetu, tako što kada počne da broji, dete zna šta ga čeka posle 3. Ona je u naletima besa hvatala dete za kosu i odizala ga od zemlje, gde bi kosa deteta ostala u njenim rukama", otkrio je i šokirao sve.

foto: Printskrin

Što se tiče alimentacije, Dejan kaže da je redovno plaća ali da njegovo dete isključivo traži keš.

"Ja uredno plaćam alimentaciju, i oni traže isključivo keš, ništa drugo ih ne zanima. Dete mi je odbijalo i kompjuter i stvari za školu, tražilo je samo keš, jer je tako naučeno", rekao je ogorčeni otac.

foto: Printskrin

Međutim, to nisu jedini problemi koje je Dejan doživeo zbog supruge. On je morao da prestane da se bavi novinarstvom, ali i da vozi auto.

"Novinarstvom sam prestao da se bavim zbog žene. Nakon napada porodice bivše supruge na mene, policajac mi je rekao da mi je zabranjeno da snimam i slikam na javnim mestima, više puta me upozorio na to, i zbog toga sam morao da prestanem da radim u lokalnim novinama. I nije samo to bilo, ja sam zbog toga morao i da prestanem da vozim. Mene je policija zaustavila ispred policijske stanice, pregledala sve, i rekla da je sve uredu, da posedujem svu opremu, ali da neće da me puste dok mi ne napišu neki prekršaj, i rekli mi da biram sam ili da oni pišu šta hoće. Tako mi se dešavalo pet puta, nakon čega sam skinuo tablice i prestao da vozim", otkrio je on.

foto: Printskrin

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Saznajte koji su utisci učesnika Parova odmah po izlasku iz vile i sta su poručili bolesnom kolegi Sinanu Sakiću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track