NASTAVLJA GDE JE STALA: Aleksandra Subotić prekinula školovanje kad je ostala trudna sa 16 godina! Uskoro se vraća u klupu!
Foto: Damir Dervišagić

NASTAVLJA GDE JE STALA: Aleksandra Subotić prekinula školovanje kad je ostala trudna sa 16 godina! Uskoro se vraća u klupu!

Stars -

Aleksandra Subotić upisuje vanredno ekonomsku školu, koju nije uspela da završi jer je ostala u drugom stanju sa 16 godina.

Ćerka Ljube Pantović, koja je stekla ogromnu popularnost u prošloj sezoni „Parova“, shvatila je da možda neće uvek moći da živi na račun rijalitija i da je najbolje rešenje da se obrazuje. Diploma je, po njenom mišljenju, garant za sigurnu budućnost i zato planira ozbiljno da se posveti školovanju. Ipak, pre nego što se bude vratila u školsku klupu, Subotićeva će ponovo biti deo najgledanijeg rijalitija u Srbiji. Njoj će ovo biti drugi put da učestvuje u „Parovima“, a kada se šou bude završio, Aleksandra će prionuti na učenje.

foto: Damir Dervišagić

- Čim budem izašla iz rijalitija, upisujem ekonomsku školu, to sam čvrsto odlučila i nemam nameru od toga da odustanem. Želim da budem najbolji primer ćerki Magdaleni. Nisam mogla da završim srednju školu kad je trebalo jer sam ostala u drugom stanju, ali ni sada nije kasno. Ko zna, ukoliko budem dovoljno uporna, možda upišem i fakultet. Svakako, neću odustati ni od kreiranja linije donjeg veša. To je nešto što me takođe zanima i čemu sam dosta posvećena - rekla je Subotićeva za Kurir Stars.

Ivan Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track