ANA BEKUTA NE SKIDA SAT OD BIVŠEG: Pevačica nosi rolex od 10.000 evra!
Foto: Damir Dervišagić

Stars SAZNAJE

ANA BEKUTA NE SKIDA SAT OD BIVŠEG: Pevačica nosi rolex od 10.000 evra!

Stars -

Mrka ne zna da je njegova devojka taj vredan poklon dobila od muškarca kojeg je nekad volela.

Ana Bekuta i dalje nosi sat „roleks“ vredan 10.000 evra, koji joj je poklonio muškarac s kojim se zabavljala pre Milutina Mrkonjića. Pevačica je, po svemu sudeći, vezana za ovaj poklon, budući da ga nosi na mnogim važnim događajima.

- Ana maltene ne skida sat koji je dobila od bivšeg dečka. To je pre skoro deset godina bio rođendanski poklon. Taj tip je bio ludo zaljubljen u Anu, a sigurno Mrka ne zna da je taj vredan poklon dobila od bivšeg partnera, pa i ne pravi problem što ga nosi kada izlazi s njim. I Mrka joj je poklanjao skupocene satove i nakit, ali ona najviše nosi ovaj „roleks“ - priča naš dobro obavešten izvor i dodaje da Ana ne voli da priča o tom poklonu:

foto: Damir Dervišagić

- Kad god je pitaju za taj sat, ona izbegne odgovor. Naročito ne voli da priča kad je Mrka u blizini. Jednom prilikom joj je koleginica pohvalila baš taj sat i Mrka je čak rekao da joj odlično stoji, ali Ana je samo odmahnula glavom i prešla na drugu temu. Ne bi joj Mrka pravio problem i da kaže od koga je dobila, ali njoj nije prijatno da govori o tome. Ona s tim čovekom više nije u kontaktu, ali je vezana za tu uspomenu.

Pokušali smo da kontaktiramo s Bekutom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

HIT! BEKUTA I MRKA ZAPEVALI U WC! Odgovorili na izazov i evo koga žele da vide u KUPATILU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja