CEO SVET SE RASPAO PREKO NOĆI: Kiki Lesandrić progovorio o teškim trenucima koje je prošao sa sinom!
Foto: Dragan Kadić

BILO MU JE TEŠKO

CEO SVET SE RASPAO PREKO NOĆI: Kiki Lesandrić progovorio o teškim trenucima koje je prošao sa sinom!

Stars -

Kiki Lesandrić je već godinama prisutan na sceni. Mnoge generacije su odrastale uz pesme njegovog benda "Piloti". Iako retko priča o privatnom životu, ovaj muzičar je prolazio kroz težak period.

Svoju suprugu je upoznao pre više od tri decenije. Njihova ljubav je od tada nailazila i na lepe i manje lepe trenutke. Opstali su i u srećnom braku funkcionišu sve ovo vreme.

Njegova karijera je išla uzlaznom putanjom, ali je to iziskivalo da se često sele i putuju zbog prirode njegovog posla. Upravo, taj razlog je bio presudan što nisu imali više dece. Ipak, oni su ponosni roditelji sina Đorđa. Danas je on uspešan mladić koji je u inostranstvu završio visoke škole. No, Đorđe je rođen sa manjkom kilograma i pretila mu je ozbiljna bolest.

"Ceo taj moj svet se raspao preko noći. Sa Đoletom je bio težak porođaj pa je postojao strah. Kada vidiš neko biće koje ima "sto grama" i treba da dobije sepsu, stresno je. Na svu sreću, deca su ta koja su jača od života i na našu sreću, pobedio je. Užasno stresan period", bio je iskren naš muzičar.

foto: Vladimir Šporčić

(Kurir.rs/Blic, Foto: Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja