CECIN SIN DETE IZ EPRUVETE: Ovo je doktor koji je napravio Veljka Ražnatovića!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Ceca imala problem da zatrudni

CECIN SIN DETE IZ EPRUVETE: Ovo je doktor koji je napravio Veljka Ražnatovića!

Stars -

Ražnatovićeva se sa samo 22 godine podvrgla procesu vantelesne oplodnje, koji je obavio najveći stručnjak iz te oblasti, dr Milenko Proročić

Svetlana Ceca Ražnatović, iako je bila veoma mlada kad je postala majka, imala je problem da zatrudni. Ona se nije predavala i odustala od želje da suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu podari dete, pa se sa samo 22 godine podvrgla procesu vantelesne oplodnje.

Njen sin Veljko je začet veštačkim putem, a stvorio ga je najveći srpski stručnjak iz te oblasti, doktor Milenko Proročić, koji je svoj radni vek proveo u GAK „Narodni front“ i kao redovni profesor na Medicinskom fakultetu.

Podrška

Inače, Ceca nikada nije krila da je pomoću medicine prvi put ostala u drugom stanju.

- Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam se opredelila za program vantelesne oplodnje u bolnici „Narodni front“ kod doktora Milenka Proročića, koji je izuzetan stručnjak. Nisu me interesovale predrasude koje su u to vreme vladale u Srbiji jer sam više od svega želela da dobijem dete.

dr Milenko Proročić, foto: Marina Lopičić

Moj pokojni suprug me je apsolutno podržao i učestvovao je sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da on nije imao problem, budući da je već imao sedmoro dece - ispričala je Ceca.

Folk zvezda je dve godine nakon porođaja sa sinom Veljkom ponovo ostala trudna, i to prirodnim putem. Ceca se po drugi put ostvarila u ulozi majke 25. maja 1998. godine, kada je rodila ćerku Anastasiju.

Zamrznuto seme

Međutim, sve je šokirala informacija koja je pre nekoliko godina odjeknula u medijima da pevačica nakon smrti supruga želi da ostane trudna, i to navodno vantelesnom oplodnjom pomoću zamrznute semene tečnosti Željka Ražnatovića Arkana, što je ona demantovala.

Kurir je pokušao da dođe do doktora Proročića, ali njegove kolege s fakulteta i klinike tvrde da nemaju njegov broj mobilnog telefona.

Seka Aleksić, foto: Damir Dervišagić

Seka Aleksić

RADIM NA DRUGOM DETETU

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić rade na drugom detetu. Folk zvezda je nedavno ponovo započela proces veštačke oplodnje jer hoće što pre da zatrudni i svom sinu, jednogodišnjem Jakovu, koji je takođe začet veštačkim putem, podari brata ili sestru:

- Tačno je da se pripremam za proces vantelesne oplodnje. Taj proces traje mesec dana, a rezultate ćemo znati početkom sledeće godine.

Ispisao istoriju

STVORIO 300 BEBA

Profesor dr Milenko Proročić ispisao je istoriju srpske medicine. Za njega važi da je doneo metod vantelesne oplodnje na prostor bivše Jugoslavije. Prva beba koju je zajedno sa saradnicima, pokojnim doktorima Spasom Anđelićem i Željkom Živanovićem, napravio jeste Miloš (31), koji sada ima jednogodišnjeg sina. Stvorio je oko 300 beba. Učenik je prof. dr Roberta Edvardsa s Kembridža, koji je dobio Nobelovu nagradu za tu metodu. U „Narodnom frontu“ je proveo 33 godine i pre mesec dana otišao je u penziju.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) CECIN VELJKO PAO U TRANS: Zbog njega jednu ženu duša boli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja