OTKRIVENA ZARADA UČESNICE PAROVA: Lepa Lukić trpi uvrede i poniženja za 1.500 evra nedeljno!
Foto: Damir Dervišagić

ŠIROKO

OTKRIVENA ZARADA UČESNICE PAROVA: Lepa Lukić trpi uvrede i poniženja za 1.500 evra nedeljno!

Stars -

Lukićka ugovorila najveći nedeljni honorar, a tražila je i da bude zaštićena od napada

Lepa Lukić najplaćenija je učesnica ove sezone “Parova”. Ona dobija nedeljni honorar od 1.500 evra. Iza nje su Aleksandra Subotić i Vesna Rivas sa 800, zatim slede Đus sa 600 i Ivan Marinković i Miljana Kulić sa po 500 evra po nedelji.

foto: Aleksandar Jovanović

Kraljica narodne muzike zasad je zaradila 12.000 evra, ali sudeći prema podršci koju ima od glasača, ona će debelo napuniti svoje džepove. Sad je jasno i zbog čega pevačica trpi razne uvrede i poniženja koje svakodnevno čuje od Milija Radosavljevića, Miljane Kulić i njene majke Marije.

foto: Damir Dervišagić

- Ugovor Lepe Lukić je najvredniji, ona nije htela ni da čuje da uđe u “Parove” bez dobrog honorara na nedeljnom nivou. Producenti su izašli u susret njenom zahtevu. Pored novca, tražila je i da bude pošteđena mnogih nezgodnih situacija u vili, zato sada uvek traži zaštitu kad je napadnu pojedini cimeri - navodi naš izvor blizak produkciji i nastavlja:

- Aleksandra Subotić je podigla gledanost prošle sezone te ne treba da čudi što je sada dobila ozbiljan honorar. Ona i Vesna Rivas su u „Parovima” za isti novac, 800 evra nedeljno, a u prošloj sezoni je imala 100 evra manje. Đus zarađuje 600 evra nedeljno, a Miljana i Ivan Marinković po 500. Veliki broj učesnika od produkcije nedeljno dobija od 100 do 300 evra, kao što je slučaj s Teodorom Radoičić, Irmom Sejranić, Ninom Prljom i Milijem - otkriva izvor Kurira.

foto: Dragan Kadić

Pored nedeljne zarade koja im je zagarantovana, osim ukoliko ne budu novčano kažnjavani zbog nedoličnog ponašanja i kršenja ugovora, svi takmičari bore se i za nagradu koja može da dostigne čak 100.000 evra.

Kurir / I. E.

Foto: Aleksandar Jovanović, Dragan Kadić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Živite život poznatih - Glossy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track