Najnovije vesti

PRVI BROJ MAGAZINA GLOSSY ZALUDEO POZNATE! Zvezde zapalile društvene mreže slikama sa naslovnicom Glossy, koji se dobija na poklon uz Kurir!
Foto: Promo

PRVI BROJ NAJLUKSUZNIJEG SRPSKOG MAGAZINA

PRVI BROJ MAGAZINA GLOSSY ZALUDEO POZNATE! Zvezde zapalile društvene mreže slikama sa naslovnicom Glossy, koji se dobija na poklon uz Kurir!

Stars

Najglamurozniji nedeljni magazin o poznatima danas je počeo da izlazi, a svoj primerak dobijate na poklon uz Kurir!

Na trafikama širom Srbije nastala je pomama, a poznati su oduševljeno kačili fotke na društvenim mrežama.

foto: Printscreen

Među njima su Lepa Brena, Seka Aleksić, novinarka Minja Miletić, voditeljka Bojana Ristivojević i mnogi drugi.

foto: Printscreen

Kompanija Adria media group i Kurir koji je poklonio luksuzni magazin Glossy prijatno je iznenađen danas reakcijom koja je usledila nakon što su čitaoci i poznati iz sveta estrade, kulture, kao i druge javne ličnosti pozvali redakciju i čestitali joj na novom izdanju Glossy.

Glavni i odgovorni urednik Kurira Nemanja Pajić kaže da su Srbija i region dobili su nešto potpuno novo!

"Moj tim i ja napravili smo Glossy, novi nedeljni magazin koji se po sadržaju i kvalitetu ne razlikuje od svetskih, a ono što će ga jedino činiti drugačijim jeste to da će ga čitaoci uz Kurir sredom dobijati na poklon. Javne ličnosti su već oduševljene novim izdanjem i sa zadovoljstvom će deliti svoje lepe, ali i one manje lepe trenutke iz svog života.

foto: Kurir

Za Glossy, pored Jasmine Antonijević Milošević koja će ga uređivati, vrhunskih novinara, radiće najbolji fotografi, šminkeri, frizeri i stilisti iz Srbije i regiona. Glossy je magazin koji će se čitati i čuvati i u koji će i čitaoci i javne ličnosti imati bezgranično poverenje.

Drago mi je da prvu naslovnicu krasi Lepa Brena, jedina ženska zvezda na prostorima Eks Jugoslavije. Njene nove fotografije i ekskluzivna ispovest deo su sadrzaja Glossyja", istakao je Pajić.

foto: Printscreen

Čitaoci javljaju da se svuda traži primerak više, a svi su oduševljeni sadržajem koji je aktuelan, interesantan i čita se u dahu!

Ne propustite ekskluzivne intervjue, ispovesti, paparazzo fotke samo u magazinu Glossy!

foto: Promo

Lepa Brena prvi put otvoreno o braku i razvodu, tajna poseta Nataše Bekvalac lekaru, princ Filip i princeza Danica čekaju bebu i ostale ekskluzivne priče!

Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy. Sredom uz Kurir.

foto: Glossy

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...