KURIROV POKLON ODUŠEVIO ZVEZDE: Pogledajte ko se sve slikao sa naslovnicom prvog broja glamuroznog magazina Glossy!
Foto: Promo

PRVI BROJ LUKSUZNOG MAGAZINA

KURIROV POKLON ODUŠEVIO ZVEZDE: Pogledajte ko se sve slikao sa naslovnicom prvog broja glamuroznog magazina Glossy!

Stars -

Glamurozni nedeljni magazin o poznatima danas je počeo da izlazi, a svoj primerak dobijate na poklon uz Kurir!

Na trafikama širom Srbije nastala je pomama! Veliko interesovanje vlada za prvim brojem magazina Glossy, a domaće zvezde su sa oduševljenjem objavljivle fotografije na društvenim mrežama.

foto: Pritnscreen/ Instagram

Dajana Paunović, Stefan Živojinović, Seka Aleksić, Lepa Brena, Nina Janković, Iva Stefanović, Bojana Ristivojević, Minja Miletić samo su neke od poznatih ličnosti koje su slike Glossy-ja podelila na svojim profilima na društvenim mrežama.

foto: Pritnscreen/ Instagram

Kompanija Adria media group i Kurir koji je poklonio luksuzni magazin Glossy prijatno je iznenađen reakcijom koja je usledila nakon što su čitaoci i poznati iz sveta estrade, kulture, kao i druge javne ličnosti pozvali redakciju i čestitali joj na novom izdanju magazina Glossy. Glavni i odgovorni urednik Kurira Nemanja Pajić kaže da su Srbija i region dobili su nešto potpuno novo!

foto: Printscreen

"Moj tim i ja napravili smo Glossy, novi nedeljni magazin koji se po sadržaju i kvalitetu ne razlikuje od svetskih, a ono što će ga jedino činiti drugačijim jeste to da će ga čitaoci uz Kurir sredom dobijati na poklon. Javne ličnosti su već oduševljene novim izdanjem i sa zadovoljstvom će deliti svoje lepe, ali i one manje lepe trenutke iz svog života.

foto: Promo

Za Glossy, pored Jasmine Antonijević Milošević koja će ga uređivati, vrhunskih novinara, radiće najbolji fotografi, šminkeri, frizeri i stilisti iz Srbije i regiona. Glossy je magazin koji će se čitati i čuvati i u koji će i čitaoci i javne ličnosti imati bezgranično poverenje.

foto: Kurir

Drago mi je da prvu naslovnicu krasi Lepa Brena, jedina ženska zvezda na prostorima Eks Jugoslavije. Njene nove fotografije i ekskluzivna ispovest deo su sadrzaja Glossyja", istakao je Pajić.

foto: Glossy

Čitaoci javljaju da se svuda traži primerak više, a svi su oduševljeni sadržajem koji je aktuelan, interesantan i čita se u dahu!

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram, Glossy, Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track