ANA OPET LJUBI RASTU: Edita i Stevan imitirali pevačicu i repera
Foto: Aleksandar Krstović, Damir Dervišagić

Tvoje lice zvuči poznato

ANA OPET LJUBI RASTU: Edita i Stevan imitirali pevačicu i repera

Stars -

„Ministarka“ i Anđelković raspametili publiku izvodeći duet bračnog para koji je u centru pažnje zbog razvoda. Leon u originalu skinuo Kebu

Edita Aradinović i Stevan Anđelković sve su raspametili na snimanju nove epizode šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ imitirajući Anu Nikolić i Stefana Đurića Rastu!

foto: Aleksandar Krstović

Pevačica i reper su u žiži interesovanja zbog razvoda, a Edita i Stevan su se potrudili da ih skinu u originalu. Najpre je pevač imao autentičnu binu kako bi skinuo Rastin spot „Kavali“, što je odlično uradio, kako glasovno, tako i pokretima, a svi su mu rekli da mu dredovi odlično stoje. I Edita je oduševila žiri Aninom pesmom „Đavo“, a kostim i maska bili su sjajni. Njih dvoje su potom izveli hit leta - Anin i Rastin duet „Slučajnost“, a Steva je dobio poljubac od „ministarke“ i nije skidao trag njenog karmina s obraza.

foto: Aleksandar Krstović

Sjajnu imitaciju ove nedelje izveo je i Leon, koji se našao u ulozi Dragana Kojića Kebe. U kariranoj košulji preko koje je obukao prsluk, sa naočarima za vid, tamnom kosom i iscrtanim obrvama, miljenik devojčica neodoljivo je podsećao na Kebu. Još ako se uzme u obzir da se Leon u šminkernici sve vreme ogledao i pravio selfije, nema sumnje da je svoj zadatak ozbiljno shvatio.

Mira Škorić oduvala je sve takmičare kada se prerušila u Editu. U uniformi stjuardese, pevačica je izvela pesmu „Boing 747“, a kada su je ugledali u kratkoj suknji, svi su bili oduševljeni u novoj epizoda ovog šoua, koji se emituje nedeljom na Prvoj.

Kurir / J. S.

Foto: Aleksandar Krstović, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) EKSKLUZIVNI SNIMCI: Ana i Rasta prvi put nakon vesti da se razvode! Evo šta kažu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track