DORADILA SE: Ana Korać operisala nos, oči i obraze!
Foto: Instagram

Starleta posetila turskog plastičara

DORADILA SE: Ana Korać operisala nos, oči i obraze!

Stars -

Učesnica „Zadruge“ pre ulaska u rijaliti sredila lice kod hirurga Selčuka Jazana, koji je zadužen i za izgled njene najbolje drugarice Soraje Vučelić

Ana Korać, pre nego što se priključila učesnicima „Zadruge“, boravila je u Turskoj, gde je operisala nos, predeo oko očiju i obraze.

Ona je ova tri zahvata odradila odjednom i za to je dala oko 10.000 evra. Inače, lice nije jedino što je starleta iz Ivanjice na sebi menjala već je pre nekoliko godina povećala grudi i usne.

foto: Instagram

Sada je poverenje ukazala turskom plastičnom hirurgu Selčuku Jazanu, koji je zadužen i za izgled njene najbolje drugarice Soraje Vučelić. Upravo je njen nos bio model Koraćevoj, pa sad i ona ima isti takav. Turski doktor je na svom Instagramu objavio slike s Anom, kao i one koje su nastale na operacionom stolom, i napisao šta je sve želela da joj uradi. On ju je i predstavio kao uspešnu manekenku.

- Ana Korać je jedna od najpoznatijih modela u Evropi. Ona je prelepa, ali njena ljubaznost je kao nestvaran izgled. Od mene je želela bebi-nos, mačkaste oči i da joj uklonim masne naslage s obraza - napisao je čuveni turski estetski hirurg.

foto: Instagram

Sada je jasno zašto Ana u rijalitiju nosi naočare za sunce. Biće da su joj ožiljci oko očiju i dalje vidljivi.

(Kurir / I. E. Foto: Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track