ZLATA PETROVIĆ PRVI PUT O VEZI S ČELNIKOM GRAND PRODUKCIJE: Saša Popović me je smuvao na Cecinom punoletstvu
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

SUDBINA

ZLATA PETROVIĆ PRVI PUT O VEZI S ČELNIKOM GRAND PRODUKCIJE: Saša Popović me je smuvao na Cecinom punoletstvu

Stars -

Sale me je zaustavio ispred toaleta i pohvalio da lepo izgledam, ali da mi nešto fali. Pitala sam ga šta to meni nedostaje, a on je kao iz topa rekao: „Da se prezivaš Popović“, kaže pevačica

Zlata Petrović odlučila je da prvi put progovori o svojoj dvogodišnjoj vezi sa Sašom Popovićem.

Iako nikada nisu krili da su bili zajedno, o detaljima nisu javno govorili. Njih dvoje se često sete tog perioda, čak i pred Sašinom suprugom Suzanom Jovanović, kojoj nikada nije smetala njihova veza.

foto: Printscreen

Pevačica otkriva da se prvi poljubac između nje i čelnika „Granda“ desio na proslavi 18. rođendana Cece Ražnatović, 1991. godine.

- On je kod Cece došao s koncerta Harisa Džinovića, i to s jednom poznatom pevačicom s kojom se tada zabavljao. Ja sam taj dan bila kuma na svadbi u Vršcu i moja drugarica Milica mi kaže: „Ajde, bre, Zlato, da svratimo malo kod Cece. Sigurno je ludo“. Ja joj na to odgovorim: „Ma, gde sad da idem tamo ovako raščupana, umazana, šminka mi se pokvarila.“ Bila sam nikakva jer sam ceo dan đipala na svadbi i samo mi je to falilo da u pet ujutro idem na još jedno veselje. Ali, eto, ubedi ona mene i mi svratismo - seća se Zlata.

foto: Printscreen

Pevačica kaže da je ta noć bila najlepša u njenom životu.

- Ulazimo nas dve i prvi koga sam ugledala bio je Popović. Kao grom da me je opalio posred stomaka. Vidim ja neka igra oko njega, a on zvrlji u mene, pa su mu i cvikeri spali na nos. Namesti on naočare i nastavi da blene, a i ja u njega. Krenem u toalet, a on za mnom. Zaustavio me je ispred vrata i pohvalio da lepo izgledam, ali da mi nešto fali. Upitam ga šta to meni fali, a on ko iz topa kaže: „Da se prezivaš Popović“. Poslao je on tu pevačicu kući i seo pored mene, tu smo razmenili broj fiksnog telefona, nakon čega me je mesec dana jurio - tvrdi ona i nastavlja:

foto: Printscreen

- Izveo me je u jedan hotel na večeru. To je bio spektakl. Poručila sam rakijicu i pileću džigericu u slaninici i to ga je oduševilo. Otkrio mi je da se zabavljao s nekom budalom koja je ukočena i samo je tražila da je vodi na škampe, pa je on ostajao gladan. Toliko se zaljubio u mene da nijedan dan nije mogao da prođe a da se mi ne vidimo. Bio je divan, posvećen, pažljiv. Drago mi je što smo i danas veliki prijatelji. Mnogo volim i cenim njegovu suprugu, a Sale je veliki profesionalac i najbolji čovek na svetu - poručuje Petrovićka, koja se nakon ove veze udala za voditelja Zorana Pejića, s kojim ima sina Jovana.

foto: Damir Dervišagić

PROVERA Došla da vidi u koga je njen sale zaljubljen

BRENI SAM SKUVALA PASULJ

Zlata kaže da je Lepa Brena sa Sašom dojurila iz Bugarske da vidi ko je devojka njenog prijatelja.

- U Bugarskoj je trebalo da ostanu skoro mesec dana. Međutim, Popović je toliko odlepio za mnom da je posle dva dana tražio da se vrati za Srbiju da me vidi. Brena je bila u čudu, morala je i ona da dođe da bi videla za kim je to njen najbolji drug izgubio glavu. Tada sam živela u maloj kućici od 30 kvadrata, po kojoj su miševi išli. Došli oni, a ja se šlogirala. Spremila sam pasulj i sa majkom ih ugostila u svom skromnom domu. O Breni sam mislila da ona ima drugi mozak, taj neki na dugme koji se pritisne i onda funkcioniše, bila sam sigurna da ona ne piški, da nema sekiraciju, da je nestvarna. Ali kad sam videla koliko je ona normalna, tako velika a obična, oduševila sam se - zaključuje Zlata.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track