TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Edita se molila, Leka vrištao!
Foto: Promo

Pevačica i glumac kao evrovizijski pobednici

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Edita se molila, Leka vrištao!

Stars -

Spektakl „Ministarka“ u popularnom takmičenju skinula Mariju Šerifović, a Branislav Lečić finsku grupu Lordi

Učesnici šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ dobili su zadatke da imitiraju takmičare Evrovizije, a sve je iznenadila Edita Aradinović, koja je skinula Mariju Šerifović, kao i Branislav Lečić, koji se našao u ulozi Lordija.

foto: Promo

„Ministarka“ je i glasovno i vizuelno neodoljivo podsećala na pobednicu Evrosonga 2008. godine. U crnom sakou, s kratkom kosom i naočarima za vid identičnim Šerifovićkinim, nismo bili sigurni da li je reč o originalu ili kopiji! Još kad je zapevala „Molitvu“ uz podršku Bjuti kvins, svi su ustali i aplaudirali.

foto: Promo

Leka se ove nedelje maskirao u čudovište. Glumac je imitirao finsku hard rok grupu, poznatu po zastrašujućim scenskim maskama, koja je na Evrosongu pobedila 2007. Iako mu vokalne sposobnosti nisu najbolje, pogotovo zato što pevač benda Mister Lord ima specifičan glas, glumac je iz petnih žila pokušao da ga skine što verodostojnije i otpeva „Hard rock Halleluja“. U tome je i uspeo, sudeći po oduševljenju žirija. S druge strane, Leka je preplašio sve u studiju, a naročito voditeljku Ninu Seničar, koja je vrisnula kad ga je videla.

Ništa manje zanimljivi nisu bili Stevan Anđelković, koji se ovaj put našao u ulozi Željka Joksimovića, i Leon, koji je skinuo bosanskog predstavnika Laku, dok je Dragana Mićalović bila sjajna kao divlja Ruslana. Šou TLZP emituje se nedeljom na Prvoj srpskoj televiziji.

J. Stuparušić

foto: Promo

Ko je ovde original

MIRA U KONOVOJ CIPELI

Veliku pažnju privukla je Mira Škorić, koja se našla u ulozi Marka Kona! S kovrdžavom kosom, bradom i autfitom identičnim Markovom, naišla je na ovacije publike, a posebno iznenađenje bio je specijalni gost - upravo Kon, koji je pozirao s Mirom. Folkerka je otpevala evrovizijski hit „Cipela“.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TVOJE LICE ZVUČI ODLIČNO! Ovo niste videli na TV! Naježićete se od njihovih glasova!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track